Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

Workshop ‘Focus met Ikigai’

Met behulp van IKIGAI coach kaarten jouw focus in beeld!

Weet je niet goed meer waar je je op wilt focussen? Heb je moeite met de juiste keuzes maken? Herken je gedachtes, zoals “Ik wil meer met mensen doen” of “Als ik er maar genoeg geld mee kan verdienen” of “Als ik maar niet zo’n kwetsbaar beroep meer heb”. Maar ja, wat ga je dan doen?

Wil je een beter inzicht in jouw (levens)doel en daar gefocust mee aan de slag? Kom dan naar de workshop  ‘Focus met Ikigai’.

Voor wie is deze workshop?

Speciaal voor professionals die zichzelf opnieuw uit willen vinden.

Het resultaat

Na  deze workshop heb je een fris beeld van jouw ideale invulling van je beroep en focus. Waar wacht je nog op? Schrijf je in en laten we samen jouw dromen waar maken!

Hoe bereiken we dit resultaat?

Tijdens deze  workshop van 1 middag van 13:00 uur tot 16:00 uur beschrijven we samen jouw talenten en vaardigheden. We blijven niet hangen in nadenken over wat je zou willen, maar maken gebruik van Ikigai coachkaarten om met korte vragen te achterhalen waar je van gaat stralen.

Je gaat aan de slag met een groep van maximaal 5 personen. We delen onze vragen en ideeën met elkaar, we denken met elkaar mee en inspireren elkaar.

Werkvormen

Met behulp van de vragen op de Ikigai kaarten maken we duidelijk wat jouw dromen zijn, waar je passie ligt en waar je je voor wilt inzetten. Je komt erachter wat je nu echt het allerliefste doet. We onderzoeken we wat je met jouw dromen en passie kan doen op dit moment. Welke stappen kan je zetten om dichterbij het waarmaken van jouw dromen te komen. Het is tijd om keuzes te maken: de “Reality Check”. Kan je geld verdienen met jouw droom? Aan welke voorwaarden moet je voldoen om geld te verdienen met waar jij goed in bent? Wat zijn de mogelijkheden?

Lees in mijn Blog hoe het coachen met Ikigai kaarten in zijn werk gaat en lees onderstaand de reacties van mensen die deze training eerder gevolgd hebben.

Deze week heb ik Ikigai coaching gehad van Bernadette, in haar tuin in Garderen. Wat een bijzondere middag! Het plaatje was compleet. Heerlijke plek, mooie mensen, inspirerende en inzichtgevende vragen en opmerkingen. En nu aan de slag met het stoppen met mezelf klein maken en mezelf gewoon laten zien zoals ik ben: spontaan, kunstzinnig en passievol.
Elbreg Scheele (via Linkedin)

Eigenaar ElbregScheeleArt / Directiesecretaresse Gelre ziekenhuizen

In de Ikigai workshop van Bernadette hebben we met het Ikigai kaartspel gewerkt. Benieuwd naar wat het is en of het helpt bij de zoektocht naar je eigen onderscheidend vermogen/niche/missie/passie of hoe je het maar wilt duiden had ik me hiervoor aangemeld. Geen spijt van gehad, Bernadette had een werkvorm bedacht die goed werkte, en niet onbelangrijk ze wist een open sfeer te creëren. Eerst even in jezelf zoeken naar een antwoord en dan inspiratie en vaak ook herkenning van de andere aanwezigen. Ik vond het een waardevolle bijeenkomst waar je zowel de diepte in gaat als je situatie vanuit een nieuw perspectief bekijkt wat soms bevestiging en soms een verrassend nieuw inzicht oplevert!
Marjan Geschiere (via LinkedIn)

IT coach at SprInT(pre)Campus | Verbinden en verbeteren | Product Owner (PSPO1)

De uitkomst van de Ikigai coaching heeft mij verrast. Door bepaalde vragen denk je na over wat je echt bezighoudt en door verdiepingsvragen van Bernadette en de mede cursisten kreeg ik nog meer inzichten. Ik zou iedereen aanraden die op het punt staat om een verandering in zijn werk leven te maken dit te volgen. Het levert je mooie inzichten op!
Gerda Rolaff (via LinkedIn)

Ik coach/train mensen na een hartinfarct/ hartincident als ervaringsdeskundige om deze gebeurtenis te verweven in je leven | #jebentmeerdanwatjehebt | bedenker STERK methode

×