Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

Wil jij actieve deelnemers hebben aan je workshop of training of les?

Werk dan met activerende  werkvormen

In deze zeer interactieve workshop maak je kennis met minimaal 15 werkvormen. Sommige werkvormen ken je misschien al en leer je nu voor verschillende mogelijkheden toepassen. Andere werkvormen zijn vast nieuw voor je. Wat je vooral leert is het denken vanuit werkvormen en niet alleen meer vanuit inhoud. De werkvormen leer je in deze workshop toepassen in jouw eigen werk als trainer, docent en coach.

Voor wie?
De workshop is geschikt voor iedereen die met (groepen) mensen werkt en ze wil stimuleren en inspireren.

Je leert

  • Snel tot resultaten komen met een groep, door volledige betrokkenheid van alle aanwezigen,
  • door het gebruik van veel verschillende werkvormen,
  • waardoor er als deelnemer altijd werkvormen zijn die voor jou persoonlijk ideaal zijn (jouw leerstijl raken),
  • en je de groepsbijeenkomst behalve als heel prettig, ook als heel effectief ervaart.

Werkvormen

Veel werkvormen kun je vinden in vinden in het Groot werkvormenboek deel 1 en 2. En de e-books van 2KnowHow, de organisatie waar ik gecertificeerd ben als werkvormen trainer.

Maar als je bent zoals ik, vind je het fijn om het éérst zelf te ervaren, voordat je inspiratie uit boek en website haalt.

 

Prijs

De workshop duurt 3 uur. En de prijs voor deze workshop met werkvormen voor trainers, coaches en docenten is € 299,- per persoon, btw vrijgesteld.

Wil je een vervolg en verdieping hieraan geven verwijs ik je met veel plezier door naar de workshops en trainingen van 2KnowHow

“Ja, leuk, al die werkvormen, maar mijn deelnemers zijn techneuten, die houden niet van vaag gedoe”
“Ik moet in korte tijd veel kennis overdragen, ik heb geen tijd voor alternatieve werkvormen”
Drie uur en vijftien werkvormen later is Bernadette Vrijling erin geslaagd deze vooroordelen uit de wereld te helpen. Door deelnemers actief aan het werk te zetten en zelf als trainer meer achterover te leunen, leren ze efficiënter en effectiever. Maak de deelnemers zelf verantwoordelijk voor hun eigen leerproces.

We maakten op een speelse manier kennis met de theorie en voerden allerlei werkvormen uit. We bespraken hoe we die in onze eigen praktijk konden toepassen en ook de techneuten onder ons werden allengs enthousiaster. Knelpunten kwamen ter sprake, zoals omgaan met weerstand, lage energie, klagen over het management, gebrek aan structuur enzovoorts. Bernadette gaf ons vanuit haar eigen rijke trainerservaring diverse tips en ook was er ruimte om onderling tips en ideeën voor werkvormen uit te wisselen.

Alice van Gorp

Redacteur, Trainer Schriftelijke en Mondelinge Communicatie, Docent Nederlands en Nederlands als tweede taal, Actrice

Het geven van een cursus is leuk en kan veel energie geven. Toch merk je soms dat het geven van de cursus meer energie kost dan dat het oplevert.
De workshop ‘Werkvormen’ sluit goed aan bij de vooraf gestelde verwachtingen. Door vele verschillende werkvormen (zelfs meer dan de beloofde 15!) tijdens de workshop te ervaren, ondervind je zelf wat deze manier van doceren met een cursist doet; de cursist wordt actief aan het werk gehouden. De workshop duurde drie uur en deze uren vlogen voorbij. Na drie uur hadden wij niet het gevoel dat we ‘al zo lang’ bezig waren en was er eigenlijk nog genoeg energie over om door te gaan. Een heel ander gevoel dan dat we wel eens in de ogen van onze cursisten zien…

Annegreeth Nijhof

Beleidsmedewerker Volkshuisvesting bij Gemeente Oldebroek // gids bij stichting “het Groninger Landschap”

De workshop ‘Werkvormen voor trainers en coaches’ gaf Bernadette met bezieling en humor. Dit maakte het tot een inspirerende ervaring in het werken met verschillende methoden en technieken voor het coachen en begeleiden van individu/teams/organisatie!

Esther Maria Jorna Drs.

Advisor HRM and Organization, Faculty-of Sciences-University Leiden, Coach(NOBCO),Mentor

Ik heb een workshop ‘Werkvormen’ gevolgd bij Bernadette. Ik geef zelf workshops in The Work van Byron Katie.
Ik had al 10x een beginnersweekend gegeven en op zaterdagmiddag was iedereen al overladen en konden de deelnemers eigenlijk niets meer opnemen.
Nu heb ik met meerdere werkvormen gewerkt en ik stond er versteld van hoeveel makkelijker het ging. Ik hoefde zelfs weinig uit te leggen. De deelnemers hebben vooral zelf ontdekt en ze beheersten de stof veel sneller.

Hannah van der Wouw

Facilitator The Work of Byron Katie

×