Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

Passen wij bij elkaar?

Aserto bestaat sinds 1991, dus al 31 jaar en ja, daar ben ik apetrots op! In deze periode heb ik vele duizenden mensen geholpen, rechtstreeks of via hun organisatie om zichzelf meer te accepteren en zich vandaar uit te verbinden met hun klanten en collega’s. Dit is mijn missie en die voer ik uit met groot succes, veel betrokkenheid en plezier 🙂

Vooral professionals en ondernemers in de dienstverlenende sector, coaches, trainers, fotografen, tekstschrijvers, consultants, therapeuten en adviseurs ervaren mijn no-nonsense manier van werken als prettig.

Dit zijn mijn klanten:

Mijn klanten houden veel van zelfontwikkeling, maar ze  zijn niet altijd van die echte studiebollen. Soms houden ze meer van leren in de praktijk. En daar voelen ze zich soms wel onzeker over. Daarnaast zijn veel van hen verbaal vaardig, weten veel en hebben veel interesses. Vaak zijn mijn klanten ook best heel slim, hoewel ze dat soms niet zo makkelijk over zichzelf zeggen.

Wat mijn klanten gemeen hebben is dat ze graag eerlijk zijn, ze willen eigenlijk congruent zijn, oftewel dat wat ze van buiten laten zien, dat dat klopt met wat zich van binnen afspeelt. Maar dat ‘laten zien wat van binnen speelt’ durven ze niet altijd goed, ze hebben daar vaak negatieve ervaringen mee.

Ook zijn mijn klanten vaak heel bevlogen en betrokken bij hun werk, bij hun gezin en bij de wereld. Om dit allemaal aan elkaar te knutselen en ook nog aandacht voor jezelf te hebben, is soms een hele uitdaging.

Daarnaast zijn mijn klanten vaak creatief. Maar die creativiteit is soms een beetje ondergesneeuwd geraakt, in de hectiek van alledag. Daar balen ze wel van, en ze voelen soms een gemis.

Ze hebben ook altijd een verhaal. Soms een heel pittig verhaal. Waar ze zelf soms luchtig overheen stappen, “Das war einmal”. Toch heeft dit verhaal nooit echt een plek in hun leven gekregen.

Mijn klanten zijn moedig. Ze willen graag met zichzelf aan de slag, de draak in de bek kijken en maar zien waar het schip strandt. Soms ook omdat ze doorhebben dat als ze doorgaan zoals tot nu toe, ze waarschijnlijk vroeger of later in de problemen gaan komen.

Mijn klanten zijn nieuwsgierig, hebben lef en ondernemingslust en willen graag een positieve impact op de wereld hebben. Dit aspect herkennen ze echter niet altijd in hun dagelijks werk en leven.

Bij niemand passen al deze kenmerken natuurlijk. En zo hoort het ook! Want niemand wil in een hokje geplaatst worden. Ook niet in het hokje van ‘ideale klant van Bernadette’ 🙂 Wat je in ieder geval vast wel herkend, is dat je graag alle verschillende kanten van jouzelf wilt erkennen en ‘omarmen’. Want als ook jouw ‘scherpe randjes’ er mogen zijn, kan het leven weer gaan stromen.

Het kan ook zijn dat je je hélemaal niet herkent in bovenstaande punten…….
In dat geval vrees ik dat Aserto niet de partij is, die jou je gewenste doelen gaat brengen. Herken je je wel in deze punten? Neem dan een keer contact op: ik denk dat we een goede match zullen zijn!

 

Door werken met Bernadette is er meer helderheid met betrekking tot mijn eigen personal branding. Vooral de ‘scherpe randjes’ is voor mij een eyeopener waarmee ik aan de slag ga in mijn profilering.

Alessandra Janssens de Vroom

Body Mind Release begeleiding 🌸Mindfulness coaching met familieopstellingen en NLP🌱

Scherpe randjes???

Scherpe randjes noem ik die dingen van jou waar anderen op af kunnen haken, waar je bij sollicitaties op afgewezen kunt worden en waar je soms zelf niet al te blij mee bent. En… die ook altijd een prachtige en interessante kant heeft! Bijvoorbeeld: introvert karakter, autisme, digibeet, kort lontje, ADHD etcera

Eerst even in jezelf zoeken naar een antwoord en dan inspiratie en vaak ook herkenning van de andere aanwezigen. Ik vond het  waardevol waar je zowel de diepte in gaat als je situatie vanuit een nieuw perspectief bekijkt wat soms bevestiging en soms een verrassend nieuw inzicht oplevert!

Marjan Geschiere (via LinkedIn)

Product Owner | Agile Coach | Verbinder | Profit4agile

Bernadette is in staat om in korte tijd helder mijn unieke talenten te benoemen en ook waar en hoe ik deze het beste kan gaan inzetten. Haar werkwijze spreekt mij erg aan. Bernadette is positief ingesteld, direct en ook confronterend maar met veel humor en zelfspot. 

Marie-Louise Seesing (via LinkedIn)

Resultaatgerichte Sr. Business Consultant | Product Owner | Analyst | Digital Transformation | Innovation | Strategy | IT solutions

×