Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

Video Pitchen inclusief persoonlijk filmpje

Maak nu een persoonlijke afspraak en krijg je eigen, professionele Video Pitch!  Kijk naar de filmpjes op deze pagina voor inspirerende voorbeelden van filmpjes die wij hebben gemaakt.

Voor wie is Video Pitchen?

ZZP’ers en professionals die hun pitch op video willen. Die zichzelf willen laten zien op hun website en LinkedIn profiel. En werkzoekenden die durven ‘anders’ te solliciteren.

Resultaat

 • Je hebt een mooi professioneel en persoonlijk videofilmpje
 • Gemaakt op een ontspannen manier
 • Waarmee jij jezelf kunt laten zien op LinkedIn, in nieuwsbrieven, op social media en jouw  website
 • En jouw kansen op opdrachten vergroot

Waarom Video Pitchen?

Een video zet jouw website of jouw sollicitatie extra kracht bij! In een filmpje kun je echt laten zien wie jij bent. En waarin jij anders bent dan alle anderen die hetzelfde vak uitoefenen. Bovendien kijken mensen graag naar een filmpje.

Filmen… dat zie ik niet zo zitten…
Wat nu als je niet goed weet wat je moet zeggen? Of hoe je jouw boodschap het beste overbrengt zodat je echt jouzelf laat zien, op een authentieke manier? Terwijl je eigenlijk een hekel hebt aan gefilmd worden…
Dat is Video Pitchen echt iets voor jou! Ik help je door het filmen heen, en garandeer je dat ook jij er lol in krijgt! 

Hoe pakken we het aan?

Je maakt een afspraak voor ‘Video Pitchen’ in Utrecht. Wil je dat wij naar jou toekomen, op een andere locatie dan in Utrecht, komen er wat extra kosten bij.

Eerst gaan jij en ik samen in gesprek. Ik coach jou in ongeveer anderhalf uur op professionele wijze door het hele proces heen om een goed filmpje te maken. We gaan uitgebreid kijken naar wat je wilt zeggen. Hoe je dat het beste doet. En hoe je jouw boodschap visueel ondersteunt.

Daarna komt onze cameraman Diets erbij en gaan we filmen. En omdat je het over kunt doen en we het filmpje gaan bewerken, gebeurt dit allemaal in een heel ontspannen sfeer! Ik blijf erbij en coach jou naar optimaal resultaat.

Van tevoren krijg je wat ‘huiswerk’, in de vorm van inspirerende filmpjes zodat je je alvast een beeld kunt vormen van jouw boodschap per video.

 

Programma coach gesprek van tevoren:

 • Wat ga je zeggen?
 • Hoe ga je dat zeggen? Kies wat je van jezelf in de ‘spotlight’ zet
 • Maak een consistent profiel
 • Doe je voordeel met jouw scherpe randje
 • Kies kleding en accessoires bij jouw unieke profiel
 • Oefen je pitch

Programma filmopnamen:

 • Uitgebreide video opnamen van jouw pitch
 • Persoonlijke coaching om tot een optimaal resultaat te komen
 • Zodat jij straks een prachtig filmpje hebt, wat helemaal bij JOU past
 • Zoals het filmpje hieronder (wat helemaal bij Chantal past…)

Na afloop:
Na onze Video Pitch opnamen gaat professionele camera man Diets de filmpjes bewerken (‘editen’) zodat je een maximaal aantrekkelijk resultaat hebt. Omdat hij verschillende stukjes film op een mooie manier aan elkaar kan zetten, komt er altijd een goed filmpje uit waarin jouw boodschap overgebracht wordt.  Je krijgt binnen 14 dagen jouw persoonlijke filmpje toegezonden wat je kunt gebruiken op jouw website, bij een sollicitatie, op jouw LinkedIn  profiel enzovoort.

Let op! Neem meerdere leuke kledingstukken en accessoires mee zodat je kunt kiezen!

Werkvormen: uniek eigen profiel samenstellen, kleding analyse, oefenen pitchen,  filmopnamen maken.

Prijs: € 399.- BTW vrijgesteld, inclusief persoonlijke coaching, filmpje van jezelf (bewerkt, met titels, muziekje en Call to Action). 

Aanmelden Training Video Pitchen

Meld jezelf aan via bernadette@aserto.nl

Locatie Utrecht:

Weblish Utrecht
Er is gratis parkeren. Meld je via de intercom bij de ingang.

Ik heb bij Bernadette de training Video Pitchen gevolgd. Ik vond het doodeng, want dit lag echt buiten mijn comfortzone. Bernadette gaf me van tevoren ‘huiswerk’ en daardoor werd ik aan het denken gezet en het gaf me inspiratie voor mijn eigen video. De focus werd hierdoor op de voor mij belangrijke zaken gelegd en het werd me al snel duidelijk dat ik me niet met die randzaken bezig moest houden, want daarvoor had ik Bernadette en haar videoman; Diets Dijkstra tenslotte.

In de sessie met Bernadette werd steeds meer duidelijker wat mijn boodschap was en hoe die vorm gegeven moest worden. Door de ontspannen sfeer en het fijne gevoel dat ik kreeg tijdens de sessie werd ik ook meer ontspannen en kon ik mezelf zijn en juist dát wisten Bernadette en Diets goed vast te leggen. Toen de opname gemaakt moest worden, was niks te veel. Er zijn verschillende shots gemaakt in verschillende ruimtes. Diets heeft daarna het een en ander geedit. Ook hij dacht met je mee en heeft het zo gemaakt zoals ik het wilde. Een paar wijzigingen hier en daar waren geen probleem.

Ik ben dan ook erg blij met het eindresultaat. Ik krijg al van de nodige complimenten dat mensen de video zo leuk vinden; zo helemaal mij! Dus dat doel is zeker behaald. Ik heb hem inmiddels op diverse mediakanalen gezet en hij wordt al goed bekeken. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit mij gaat helpen bij het vinden van mijn ideale klant en dus leuke opdrachten. Mijn video staat inmiddels ook op de website van Bernadette, dan kun je zien wat het eindresultaat was. Ik kan dit dan ook van harte aanbevelen.

Chantal van Mook (via Linkedln)

WordPress website bouwer ▪︎ online leeromgeving/academie bouwer ▪︎ Beaverbuilder

Ik heb de training video pitchen gedaan en ik ben erg tevreden. Zowel over het uiteindelijke resultaat als over de begeleiding gedurende de dag. Eerst was er een uitgebreid coachings gesprek over hoe en wat er in het filmpje moest komen. Vervolgens was er uitgebreid de tijd in een erg ontspannen sfeer om opnames te maken.
Uiteindelijk wordt uit deze opnames een selectie van de beste momenten samengesteld door de cameraman, Diets. je hebt dus ruim de tijd en mogelijkheid om het fout te doen en weer overnieuw. Ondertussen wordt je verder gecoacht. Ik heb een erg leuke dag gehad en een videopitch gemaakt waar ik heel tevreden over ben! Hierboven zie je mijn filmpje!

Dankjewel Bernadette en Diets. Als ik beroemd ben geworden dankzij deze pitch, zal ik aan jullie denken !

Betty Niesing (via Linkedln)

Life coach

×