Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

Video; (n)iets voor jou?

Een aantal jaar geleden wilde ik meedoen in de race voor een mooie trainingsopdracht bij Aktiesport. Tot ik hoorde dat ik een filmpje van mezelf moest maken. Ik was hier erg verontwaardigd over: “Hoe moet ik dat nou doen? Wie kan mij helpen? Waarom moet ik hier kosten voor maken?”. Gelukkig pepte een dierbare klant mij op en zei dat ik heus wel iemand kende die mij kan helpen. En inderdaad! Hendrik Postma van (toen) De Clipjesfabriek. Het filmisch resultaat zie je hier. En ik heb jaren plezier gehad van dit filmpje. Hoewel het met Aktiesport nooit iets geworden is, en ze nu zelfs failliet zijn…

1 beeld zegt meer dan 1000 woorden

We weten het allemaal, en toch sturen we nog volop e-mails, nieuwsbrieven en geschreven CV’s. Terwijl je, als je 5 seconden naar mijn filmpje kijkt, meer weet over mij, dan als je mijn hele website doorneemt. Omdat mijn video echt ‘ik’ is, en teksten dat niet altijd zijn.

Vooroordelen weg!

Een paar geleden alweer gaf ik een superleuke workshop ‘Personal Branding’ in aanloop naar het project De Startversneller voor startende Zzp’ers. Hier is ook dit aantrekkelijke filmpje opgenomen. 

Impressie van de workshop ‘Personal Branding’

Wat zo mooi is, is dat een filmpje een prachtig hulpmiddel is om de ‘echte jij’ te laten zien. Hiermee neem je vooroordelen weg die mensen over je kunnen hebben, op basis van je leeftijd, je achtergrond, jouw cultuur, je opleiding. Dit maakt dat een opdrachtgever of werkgever al van tevoren een helder beeld van jou heeft. En besluit of het waarschijnlijk wel of niet klikt. Sinds ik 4 filmpjes van mezelf op mijn website heb staan, zit ik nog maar zelden aan een tafel  bij een prospect zonder weg te gaan met een opdracht. Omdat ze mij al lang kennen. Via mijn filmpjes, LinkedIn profiel en website.  Natuurlijk zijn er ook mensen die op basis van deze bronnen denken ‘Getver, die vrouw moet ik echt helemaal niet’. Ook prima. Scheelt ons allebei tijd en energie, en mij reiskosten.

Mijn naam is Bernadette Vrijling en ik werk als trainer, docent en coach. Ooit opgeleid als psycholoog en sinds 1991 zelfstandig ondernemer met mijn bedrijf Aserto training en coaching. Ik werk met mensen die graag blijven leren en zichzelf ontwikkelen. Daarom specialiseer ik mij in actieve werkvormen voor trainers, docenten en coaches. Want gebruik van verschillende werkvormen maakt leren leuk en makkelijk! Kijk hier voor mijn aanbod.

Vind je mijn blogs leuk?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en lees mijn blogs als eerste!

 

dit veld niet invullen s.v.p.

0 reacties

Vind je mijn blogs leuk?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en lees mijn blogs als eerste!

 

dit veld niet invullen s.v.p.
×