Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

Training Talentenjacht –

vul het gat in je CV met jouw talenten

 

Voor wie?

Voor iedereen die een (nieuwe) stap richting de arbeidsmarkt wil maken, na bijvoorbeeld:

 • werk wat niet meer bij je past
 • werk wat je fysiek of geestelijk teveel is (geworden)
 • burn out
 • ziekte
 • detentie
 • mantelzorg
 • of een bijzondere andere combinatie

En voor organisaties die mensen helpen zichzelf richting de arbeidsmarkt te brengen (in company) – neem contact op met bernadette@aserto.nl of via het inschrijfformulier.

Training ‘Talentenjacht; vul het gat in je CV met jouw talenten”

In deze training krijg je goed inzicht in jouw talenten, kwaliteiten, sterktes en successen. Je leert jouw talenten inzetten om vrijwilligerswerk, een studie of een (werk)plek te vinden die echt bij je past. Want iedereen is anders en iedereen heeft zijn/haar eigen verhaal. In deze training leer je een werk- of studieplek vinden waar jij maximale toegevoegde waarde kan leveren. Op jouw heel eigen manier.

Resultaten van de training ‘Talentenjacht’  zijn:

 • Je kiest een doelgerichte volgende stap naar:
  • vrijwilligerswerk,
  • een studie of
  • werk
 • Je hebt een EERLIJK CV waar alle ‘gaten’ gevuld zijn met jouw talenten, met wat je hebt geleerd en met anderen kunt delen.
 • Je kunt jouw stap naar anderen communiceren, zodat je hulp, steun en contacten krijgt, en hiermee jouw eigen toekomst positief vorm geeft.

 

METHODE

Bijeenkomst 1 DROMEN
Focus kiezen en actieplan maken

Met behulp van actieve oefeningen kies je jouw doelen en de gewenste werk- of studie omgeving waar jij je op gaat richten. Samen maken we een actieplan hoe jij deze doelgroep gaat onderzoeken of benaderen.

Bijeenkomst 2 DENKEN
Personal Branding, kwaliteiten, talenten, kansen en successen in kaart

Aan de hand van het CV van jouw leven kijken we naar jouw kwaliteiten, talenten en kansen. Waarbij we de ‘schaduwkanten’, die ieder mens ook heeft, niet vergeten. Want die dragen vaak juist bij aan een heel unieke ‘Jij’. Iedere kwetsbaarheid denken we op een realistische manier om. We werken hierbij met jouw praktijkvoorbeelden. Zo blijven we altijd dicht bij de praktijk.

Bijeenkomst 3 DOEN
Netwerken en communiceren aan anderen

Samen werken we aan een wervende pitch, presentatie of sollicitatiegesprek. We onderzoeken mogelijke andere communicatiemiddelen zoals netwerken, LinkedIn, Facebook en open sollicitaties schrijven.

Meld je aan en zet stappen op weg naar (betaald) werk. Of dat nu via vrijwilligerswerk, een studie, inzet van ervaringsdeskundigheid is of nadere beroepenoriëntatie. Elke stap is er één en jij bepaalt zelf je tempo.

Jouw trainer, Bernadette Vrijling van Aserto training en coaching zet haar opleiding als psychologe voor jullie in, combineert dat met een massa praktijkervaring als trainer en coach en is ook ervaringsdeskundig als verslaafde in herstel (10 jaar).

Wees de beste versie van jezelf!

Het verhaal van iemands leven na uitval door bijvoorbeeld een burn out, ziekte, opname in een psychiatische instelling of verslavingskliniek richt zich veel te vaak vooral op de problemen, hindernissen en hobbels die iemand in zijn/haar leven heeft (gehad). Die zijn er ook, dat ontkent niemand. Je kunt deze geschiedenis echter ook meenemen als kwaliteit in de ‘story’ van het jouw leven.Typeer jij jezelf als ex-dakloze, of als ‘overlever’? Allebei is waar…

Lekker jezelf durven zijn. Daar af en toe hartelijk om lachen, zoals in dit prachtige filmpje van VIS Trainingen. Zoek een omgeving waar je mag zijn wie je bent. Waar ze blij met je zijn, precies zoals je bent!

Durf je te onderscheiden van anderen! Dan kan de ideale werkgever, opdrachtgever of studie tip jou vinden!

Dit is Dave die loog op zijn CV over zijn ervaring als schaapshond. 

Na de training ‘Talentenjacht’ heb jij een eerlijk en realistisch aantrekkelijk CV!

Trainingsdata

 

Via Zoom

1. Vrijdag 5 november van 10.00 uur tot 13.00 uur
2. Vrijdag 12 november van 10.00 uur tot 13.00 uur
3. Vrijdag 19 november van 10.00 uur tot 13.00 

Prijs

De prijs is €299,- voor deelname aan deze Live Training  of Zoom training van 3 dagdelen. Vanzelfsprekend krijg je een factuur voor deze scholingskosten. Deze kosten zijn aftrekbaar van de belasting.

Een fijn nieuwtje! Vanaf 2020 is Aserto Training & Coaching BTW vrijgesteld en hoef je dus geen 21% BTW meer te betalen voor de trainingen, coaching en workshops die ik verzorg.

Aantal deelnemers

Maximaal 8 deelnemers, zodat er veel persoonlijke aandacht is.

Individuele training ook mogelijk!

Je kunt deze training ook als individuele coaching/training ontvangen! Dan is de prijs ook €299,- en zijn we 2 x 1 à 1,5 uur bezig.

Voordat ik de training ‘talentenjacht’ had gevolgd wist ik niet wat personal branding was. Maar dat was na de eerste bijeenkomst al duidelijk dat het is, jezelf als ‘merk’ presenteren aan anderen. Hierbij gebruik je jouw persoonlijkheid, kennis, en ervaring om je te onderscheiden van anderen.

Zoals Bernadette Vrijling zelf heel mooi zei; “je mag vrijelijk zijn in wie en wat jij bent, ipv allerlei voorwaarden eraan stellen!”

Dit is echt een waardevolle training, mijn gat op mijn CV is gevuld en ik heb geleerd dat ik niet in een oppervlakkige omgeving functioneer. Ik kan maar één ding zeggen, deze training is zeker voor herhaling vatbaar!

Coriena

“De training heeft me gemotiveerd om onderzoek te doen naar de mogelijkheden om mijn talenten verder te ontplooien. Zowel de oefeningen en tips van Bernadette, als de interactie binnen de groep werkten erg inspirerend. Wat me vooral bijblijft, is het belang van een stip op de horizon. En de mogelijkheid om die, zo vaak als nodig is, bij te kunnen stellen. De basis is er, en nu is het aan mij om verdere stappen te zetten.”

Marloes

Iedereen heeft wel, liefst weggemoffelde, minder gewaardeerde eigenschappen, of te wel ‘mankementen’ die het vinden van een passende baan nog al eens in de weg kunnen staan.

Bernadette Vrijling, oprichtster van bureau Aserto, training & coaching, neemt de deelnemers aan deze training mee op een vitale speurtocht naar de verborgen krochten en kruipruimtes van onze Persoonlijkheid en Geest. Door de, meestal ontkende en verzwegen, persoonlijke obstakels en valkuilen te erkennen en ‘om’ te denken tot positieve, essentiële randvoorwaarden kom je tot een PERSONAL BRAND. Met een goed personal brand, wordt je iemand met een authentieke uitstraling en werkwijze. Beslist geen persoon waarvan er 13 in een dozijn gaan. Geen allemansvriend dus, maar iemand die zich juist onderscheid van de massa en herkenbaar is  Onder de juiste omstandigheden, waar je zelf greep op hebt, haal je het beste in jezelf omhoog. Met dit unieke, krachtige ‘zelf’, kun je positief je werk- en leefklimaat beïnvloeden.

Niet elke baan is passend (te maken) voor jou. Het is zoeken, wikken en wegen. En al doende kun je best eens pijnlijk je neus stoten of de weg kwijtraken. Maar wie niet durft te verdwalen zal nooit nieuwe wegen vinden naast de gebaande paden.

Iemand die mee wil denken binnen een organisatie, moet niet voor een autoritair, hiërarchisch ingericht werkklimaat kiezen. Dat gaat vroeg of laat mislukken.

Voor mijzelf is een rigide van 9 tot 5 werkvloer funest. Ik heb ruimte voor uitdagingen en ontwikkeling nodig om goed te functioneren. Dus moest ik mezelf in de eerste plaats afvragen of ik in loondienst of zelfstandig wilde werken. Ik heb beide opties geprobeerd en koos uiteindelijk voor de laatste.

Als je betrokken en transparant werkt, je zelf open op durft te stellen, heb je respons en diepgang nodig in je werk. Een call center, of iets dergelijks als werkplek betekent  een emotioneel graf, dus niet aan zoiets beginnen!

Een burnout omdat je door perfectionisme veel te lang over je eigen grenzen heen gaat, is te voorkomen. Heldere kwaliteitseisen, directe feedback en regelmatig een functioneringsgesprek, kun je als randvoorwaarden stellen.

Tijdens de 3 trainingsbijeenkomsten werd me duidelijk dat inzicht in de eigen kwaliteiten, maar vooral in de persoonlijke valkuilen noodzakelijk is om een stip op de horizon te creëren. Een doel om stap voor stap naar toe te werken

Alice Wester

Korak Herstelcentrum Apeldoorn

Hieronder een inspirerend interview van Ophrah Winfrey met J.K. Rowling (auteur van de Harry Potter boeken) waarin zij vertelt hoe haar leven veranderde toen ze ging doen wat ze moest doen, in haar geval schrijven. En nee, we gaan niet allemaal billionair worden als we het gat in onze CV vullen met talenten :). Maar we hebben allemaal wel iets moois met de wereld te delen.
Laten we uitzoeken wat dat is, en het DOEN!

×