Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

STAP 3 ‘IK DOE’ – met live afsluitdag

In de eerste stap IK BEN heb je eerlijk naar je huidige leven gekeken. In de tweede stap IK WIL heb je besluiten genomen over jouw eigen wensen. Nu, in deze derde stap IK DOE neem je jouw eigen wensenlijst serieus. Je hebt keuzes gemaakt, besloten de ‘draak in de bek te kijken’ en er echt mee aan de slag te gaan.

Nu melden zich allemaal beren op de weg… Door stap voor stap in actie te komen kom je erachter dat de meeste beren echt niet tevoorschijn komen. Maar de gedachte eraan kan je wel tegenhouden. Daarom ga je niet alleen op pad. Deze stap doe je samen met de anderen in de groep en ik coach je door jouw persoonlijke acties heen.

Wat levert deze training mij op?

  Door jezelf in deze training te stimuleren echt in actie te komen, ook al is het spannend, heb je concrete en echte resultaten. Na afloop heb je:

  • De eerste stappen op weg naar jouw droom gezet, bijvoorbeeld door een paar dagen stage te lopen om nieuwe taken van dichtbij te onderzoeken, potentiële klanten voor een nieuw product of dienst te benaderen, marktonderzoek te doen naar een sportcamping in Frankrijk of een goed gesprek te voeren met jouw geliefde
  • Jouw ‘supporters’ in kaart gebracht en geïnformeerd over je besluit
  • Jouw online profiel in overeenstemming gebracht met je offline wensen, dus bijvoorbeeld een:
   • website
   • actueel Linkedin profiel
   • up to date CV 
   • advertentie op Funda met jouw huis te koop

  Waarom is stap 3 een online training?

  Omdat je nu gericht in actie gaat komen, in de ‘echte wereld’. En dan helpt het enorm om een stok achter de deur te hebben die jou aanzet tot aan de slag gaan, ook al vind je het eng of moeilijk. Want echte activiteiten nemen risico’s met zich mee, zoals:

  • Afgewezen worden
  • Negatieve feedback krijgen
  • Erachter komen dat je veel over het hoofd hebt gezien
  • Uitgelachen worden
  • Niet begrepen worden door je familie of vrienden

  Wat ga je allemaal doen?

  In deze drie online dagdelen doe je veel verschillende oefeningen vanuit de Positieve Psychologie om gericht in actie te komen. Onderwerpen zijn:

  • Communiceren vanuit je waarden
  • Je hoeft het niet alleen te doen, netwerk in kaart
  • Netwerk benaderen
  • Linkedin updaten (mits relevant)
  • CV updaten (mits relevant)
  • Stageplekken bedenken en benaderen
  • Stagelopen
  • Meekijken, proefdraaien, meelopen
  • Eerlijke feedback geven en ontvangen

  Data 2023

  Natuurlijk start er ook in 2023 weer een Positief Groei programma. Ik weet alleen nog niet wanneer. Wil je een seintje zodra de data bekend zijn? Stuur dan een mail naar bernadette@aserto.nl, dan stuur ik je een mail zodra de data zijn ingepland.

  In drie dagdelen is er naast alle onderwerpen ook ruimte voor:

  – persoonlijke vragen

  – persoonlijke 1 op 1 gesprekken

   Locatie

  Drie dagdelen live via Zoom en het afsluitende live dagdeel is op een verrassende locatie.

  Het Positief Groei programma ©

  Nu aan de slag met het stoppen met mezelf klein maken en mezelf gewoon laten zien zoals ik ben: spontaan, kunstzinnig en passievol.

  Elbreg Scheele (via LinkedIn)

  Eigenaar ElbregScheeleArt / Directiesecretaresse Gelre ziekenhuizen

  Bernadette heeft mij geweldig geholpen met het scherp krijgen van mijn professionele vaardigheden. Een overzicht van mijn sterke punten, randvoorwaarden wat betreft een baan/functie en positieve feedback. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe uitdaging. Ik heb veel meer zicht gekregen op mijn sterke en verbeterpunten.

  Joke Smit (via LinkedIn)

  Organiseren, officemanagement, projectleider, communicatie, secretaris

  Dit boek ontvang je bij Stap 3, met allemaal handige ideeën om je te inspireren en te activeren.

  Rond Groen Vinkje Pictogram, Knop, Vinksymbool Op Witte Achtergrond Vector Illustratie - Illustration of vorm, zaken: 164215353 Levert meer op dan vakantie
  Rond Groen Vinkje Pictogram, Knop, Vinksymbool Op Witte Achtergrond Vector Illustratie - Illustration of vorm, zaken: 164215353 Uniek programma, start 1 keer per jaar
  Rond Groen Vinkje Pictogram, Knop, Vinksymbool Op Witte Achtergrond Vector Illustratie - Illustration of vorm, zaken: 164215353 Gegarandeerd resultaat, niet goed geld terug 

  Helemaal jezelf zijn…

  Bernadette Vrijling foto

  IK DOE – BERNADETTE
  Ondernemen, training geven voor 3 grote opdrachtgevers, eigen bedrijf sinds 32 jaar, zelf ieder jaar training volgen en naar een coach of therapeut, altijd plannen smeden, wandelen met mijn hond, fietstochten met elektrische fiets, voorzitter Haagse Vrouwenzaken (ondernemersnetwerk), voorzitter ErmeloSchoon (zwerfafval opruimen met schoolkinderen), Klimaatgesprek organisator, deelnemer Vaste Prik Garderen (zwerfafval opruimen), vaak afspreken met vrienden, sauna bezoeken en genieten van snoezelen, tuinieren bij mezelf en anderen.

  Meer weten over mij? Kijk hier.

  Bernadette kan op een open en onbevangen manier ervoor zorgen dat je gaande weg steeds meer gaat ontdekken welke talenten en kwaliteiten er in jezelf authentiek zijn. Hierdoor krijg je steeds meer vertrouwen in jezelf zodat je de buitenwereld kan laten zien watje te bieden hebt. Nu werk ik in een functie waarbij alle persoonlijke kwaliteiten, ervaringen en drijfveren samenkomen . “

  Wendy van de Putte (via LinkedIn)

  Coach/coördinator/ Kwartiermaker Expertise en behandelcentrum

  Mijn Droom voor Den Haag was in 2015 genomineerd! Ik zie veel kinderen (autochtoon en allochtoon) die bang zijn voor honden. En ouders die die angst (onbewust) versterken door hun reactie hierop. Jammer! Vooral voor die kinderen, maar ook voor de ouders. En voor mij en mijn hond Angel. Tijd voor oplossingen!

  ×