Wegens overweldigend succes, voor de tweede keer in de herhaling!

‘Sparkling Friday 2021’

Binnenkort lees je hier de nieuwe datum en locatie! Volg onze Nieuwsbrief!

Sparkling Friday Event

Sparkling Friday! Een ➤kleurrijke locatie, een ➤interessant en samenhangend programma, ➤heerlijke hapjes en drankjes en ➤ruimte voor netwerken binnen de gevarieerde werkvormen én tijdens de pauzes. Zó fijn als er van te voren goed is nagedacht over wat mensen tijdens een bijeenkomst ✔boeit en ✔bij de les houdt. En hoe je mensen op een leuke manier en ‘anders dan anders’ aan elkaar voor kunt laten stellen. Dat werkt nog weken na.

Het was een erg gezellige middag, waarin ik verschillende handige tips en handvaten heb gekregen hoe ik mijn Buro Lieverbewustzijn meer in de picture kan zetten ! Bovendien heb ik écht genetwerkt en nieuwe waardevolle contacten opgedaan. En ook nog champagne gedronken en héérlijke hapjes gegeten. Een top middag !

Motiverend. I’m sparkled! Het bevestigt hoe belangrijk het is om een visie te hebben en deze op de juiste manier uit te dragen. Ik heb ook geleerd wat prioriteit heeft en hoe je nu kan aanpakken en inspelen op de publiciteit.

Eye opener, helder!  Veel nuttige tips, verhelderend gebracht, met een beetje humor en heeft mij duidelijk de do en don’ts laten zien.

Inhoudelijk goed, direct, humor, plezier, vaart, gewoon beginnen, contact met anderen.

Het heeft mij meer inzicht gegeven in wat voor mij belangrijk is, waar ik blij van word, wat ik het leukste aan mijn werk vind. Het oefenen was erg nuttig en leuk, het gaf een beeld van de eerste indruk die ik op mensen maak. Ook heel duidelijk de do’s en don’ts bij het schrijven belicht.

Kosten: € 49,50 ex. btw, inclusief 1 gratis introducee voor het volledige programma
Eerstvolgende:  januari 2021 13.30 uur tot 17.00 uur

Zet jezelf in het middelpunt en ga sprankelend het nieuwe jaar in!

Jouw gastvrouwen en gastheer

Bernadette Vrijling

Workshop 1: Sparkle your shit!
Personal Branding expert Bernadette Vrijling laat je nadenken over jouw scherpe randje. Iedereen heeft een innerlijke scheidsrechter die bepaalt welke eigenschappen wel of niet wenselijk zijn en gezien mogen worden, je hits en je ‘shit’. In deze workshop maak jijzelf een nieuwe selectie. Want alle eigenschappen hebben ook positieve kanten. Het ligt vooral aan de omgeving waarin je ze laat zien. Dit zien levert behalve opluchting ook nieuwe kansen en mogelijkheden op. Zo maak je van je min een plus! Oftewel van je shit, je hit!

Je zult verstelt staan hoe je jouw ‘MIN’ kunt omzetten in een ‘PLUS’ en hiermee nieuwe kansen creëert!

Meer weten? Bel Bernadette: 06 – 430 55 434.

Celine Timmerman

Workshop 2: Maak van je shit je hit!
Oké, je weet wat jouw scherpe randje is. Hoe ga je dit professioneel communiceren? Journalist Celine Timmerman  helpt je hoe je je scherpe ‘randje’ om kan zetten naar een positieve oneliner. Mensen weten direct wat ze aan jou hebben als ze deze zin van jou horen of lezen op je website, LinkedIn en je social media. Ik laat voorbeelden ter inspiratie zien en vertel over waarom dat interesse wekt. Dus ben je verlegen, slechthorend, een bemoeial of juist enorm introvert? Helemaal goed! Ik laat je zien hoe je met een goede formulering er interesse van potentiële klanten mee wekt.

Kom maar op met die nieuwe klanten!

Meer weten? Bel Celine: 06 – 2083 0176

Lorenzo Homoet

Workshop 3: Laat zien, die (s)hit!
En dan word je uitgenodigd op gesprek vanwege jouw scherpe randje… Hoe presenteer jij je? Kleding fungeert als lichaamstaal, je geeft er een boodschap mee af. Hoe verbloem jij je ‘shit’? Of kun je het ombuigen of zelfs uitbuiten? Stylist en imagoprofessional Lorenzo Homoet laat je zien hoe jij jouw plaatje (je uiterlijk) laat passen bij je praatje.

Geniet maar van dat zelfvertrouwen!

Meer weten? Bel Lorenzo: 06 – 46 25 00 40

Elke workshop duurt 3 kwartier, met vervolgens een kwartier (netwerk)pauze. We sluiten af met een (netwerk)borrel. De workshops kennen allemaal een serieuze ondertoon, maar we houden zeker ook van humor zoals je al heb gemerkt. Het blijft vrijdagmiddag… ?

Wat dit alles kost? Voor slechts 49,50 euro per persoon plus gratis introducee ben je welkom. Aanmelden kan via info@celinetimmerman.nl .

Dus oriënteer jij je opnieuw op je werk?  Als ondernemer of werkzoekende? En wil jij  fris het nieuwe jaar ingaan? Dan zien we je graag vrijdag 24 januari, op Sparkling Friday, in het Dorpshuis van Moerkapelle!

Adres: 
Dorpshuis ‘Op Moer’
Raadhuisstraat 40
2751 AW Moerkapelle
(25 minuten vanaf Den Haag en Rotterdam en 45 minuten vanaf Utrecht en Amsterdam)

Tot dan!

Bernadette, Celine en Lorenzo