Sparkling Friday Event

Inclusief GRATIS INTRODUCEE!

Wegens overweldigend succes, in de herhaling!

‘Sparkling Friday’ – 24 januari 2020  

Heb jij vragen over jouw ondernemersidentiteit? Weet je wie je bent en wat je wilt, alleen niet hoe je dit vertaalt naar een Personal Brand dat je ook aan een ander kunt overbrengen?

Schrijf je dan nu alvast in voor hét ondernemersevent van 2020!

Wij organiseren drie inspiratieworkshops om jezelf als ondernemer weer fris te laten ervaren waarom je doet wat je doet. Een goede start van het nieuwe ondernemersjaar! We zorgen ervoor dat je met hanteerbare tips voor jouw onderneming de deur uitgaat.

De exacte inhoud van de workshops laten we je in de loop van 2019 natuurlijk weten! Schrijf je nu in voor de Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Sparkling Friday Event

Sparkling Friday! Een ➤kleurrijke locatie, een ➤interessant en samenhangend programma, ➤heerlijke hapjes en drankjes en ➤ruimte voor netwerken binnen de gevarieerde werkvormen én tijdens de pauzes. Zó fijn als er van te voren goed is nagedacht over wat mensen tijdens een bijeenkomst ✔boeit en ✔bij de les houdt. En hoe je mensen op een leuke manier en ‘anders dan anders’ aan elkaar voor kunt laten stellen. Dat werkt nog weken na.

Janneke de BoerVisueel schrijver - Graphic recorder

Het was een erg gezellige middag, waarin ik verschillende handige tips en handvaten heb gekregen hoe ik mijn Buro Lieverbewustzijn meer in de picture kan zetten ! Bovendien heb ik écht genetwerkt en nieuwe waardevolle contacten opgedaan. En ook nog champagne gedronken en héérlijke hapjes gegeten. Een top middag !

Betty NiesingAandacht en bewustzijnstrainingen

Motiverend. I’m sparkled! Het bevestigt hoe belangrijk het is om een visie te hebben en deze op de juiste manier uit te dragen. Ik heb ook geleerd wat prioriteit heeft en hoe je nu kan aanpakken en inspelen op de publiciteit.

Metlitia WiebersAll Round Make Up Artist & Woonbegeleider Leger Des Heils

Eye opener, helder!  Veel nuttige tips, verhelderend gebracht, met een beetje humor en heeft mij duidelijk de do en don’ts laten zien.

Charley VosProjectmanager at KPN Corporate Market

Inhoudelijk goed, direct, humor, plezier, vaart, gewoon beginnen, contact met anderen.

Esther DillinghKunstzinnig therapeut

Het heeft mij meer inzicht gegeven in wat voor mij belangrijk is, waar ik blij van word, wat ik het leukste aan mijn werk vind. Het oefenen was erg nuttig en leuk, het gaf een beeld van de eerste indruk die ik op mensen maak. Ook heel duidelijk de do’s en don’ts bij het schrijven belicht.

Jerry AugustinJongerencoach Amsterdam

Kosten: € 49,50 ex. btw, inclusief 1 gratis introducee voor het volledige programma
Eerstvolgende: 24 januari 2020 12.00 uur tot 17.00 uur

Zet jezelf in het middelpunt en ga sprankelend het nieuwe jaar in!

Jouw gastvrouwen en gastheer

Bernadette Vrijling

Workshop 1: Sparkling pitch
Wat is een goede pitch? Hoe zet jij jezelf in de spotlights? Wat moet je doen, en vooral ook níét doen bij een pitch? Bernadette Vrijling, coach Personal Branding, vertelt het je. Na 3 kwartier heb jij een goede pitch voor jezelf geschreven.

Meer weten? Bel Bernadette: 06 – 430 55 434.

Lorenzo Homoet

Workshop 2: What’s your sparkle?
Ook al zie je er enorm saai en ongeïnspireerd uit, ook jíj hebt een sparkle! Ohja? Ja! Stylingcoach Lorenzo Homoet leert je welke kleur, kleding en stijl voor welk type mens geschikt is. Aan de hand van zijn verhaal maak je een moodboard die ervoor zorgt dat jouw ondernemersboodschap beter overkomt.

Meer weten? Bel Lorenzo: 06 – 46 25 00 40

Celine Timmerman

Workshop 3: Show your sparkle!
Je kunt een goed verhaal hebben en dat letterlijk uitstralen, maar hoe weet de rest van de wereld dat jij/je bedrijf bestaat? Journalist Celine Timmerman geeft tips en trucs hoe je het beste pr en publiciteit voor je bedrijf genereert. Je maakt middels het eerder op de middag geleerde een pr-bericht over wie je bent en wat jouw business is. Wie weet wordt het door pers opgemerkt…

Meer weten? Bel Celine: 06 – 2083 0176