Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

Wegens overweldigend succes:
‘Sparkling Friday’

Vrijdag 10 december 2021 van 13.00 tot 16.00 uur

Wat levert Sparkling Friday jou op?

We garanderen jou minimaal 4 nieuwe (Linkedin) connecties waar je echt contact mee hebt gemaakt. Plus een duidelijk beeld van je hybride zelf. Wat heb jij nodig om in dit nieuwe, post corona tijdperk op een verfrissende nieuwe manier je werk in te richten. Precies zoals het bij jou past.

Het thema van Sparkling Friday 2021 is: ‘Sparkle the new me!’. In drie sprankelende, interactieve workshops zie je jezelf steeds meer gaan sprankelen. Op de manier die helemaal past bij jouw manier van leven, werken en communiceren.

Wij maken er in ieder geval weer een (leerzaam) feestje van. Samen met jou!

Laat sprankelend 2020 – 2021 achter en ga als ‘The new me’ sprankelend het nieuwe jaar in!

Kosten: € 39,50 ex. btw, inclusief gratis introducee voor het volledige programma.

Bernadette Vrijling

Workshop 1: Kennismaken met Sparkling Me!
Training- en werkvormen expert Bernadette Vrijling laat je door een kleine test ontdekken wat jou doet sprankelen? Ben jij meer een Vlinder, een Bij, een Haan of een Uil? Vervolgens ga je met je eigen ‘soortgenoten’ lachen en genieten van de overeenkomsten en de verschillen.

Na deze workshop weet jij wat jij nodig hebt om je top te voelen en je beste prestaties te leveren!

Meer weten? Bel Bernadette: 06 430 55 434

Celine Timmerman

Workshop 2: Communiceer de nieuwe jij!
Hoe verwoord jij je nieuwe jij naar je (potentiële) klanten? Journalist Celine Timmerman  laat zien hoe je dit op een professionele manier doet. Want als je een ander beeld van jezelf naar (potentiële) klanten schetst, ga je niet de opdrachten krijgen waar jij gelukkig van wordt. Daarbij verwoorden we ook waar je minder goed in bent of leuk vindt. Met de feedback kun je aan de slag op je website en LinkedIn – dan komen de klanten vanzelf!

Meer weten? Bel Celine: 06 2083 0176

Lorenzo Homoet

Workshop 3: Sparkle the new me

Het werken in je joggingpak door de thuisisolatie, zou het een vast onderdeel van je garderobe worden? Want: kleden in Sparkle kleuren, waarom zou je nog?  In de workshop Sparkle the new me, gaan wij op zoek naar wat jij nodig hebt om jouw persoonlijkheid in kleur te onderstrepen. Hoe sparkle jij jouw indruk en hoe reageert de ander op jouw sparkle?

In deze interactieve workshop geeft stylist en imagoprofessional Lorenzo Homoet  tips en tops om the Sparkle te new me
in te zetten zowel offline als online.

Succes verzekerd…..ook na thuisisolatie!! 😊

Meer weten? Bel Lorenzo: 06 46 25 00 40

Elke workshop duurt 3 kwartier, met vervolgens een kwartier (netwerk)pauze. We sluiten af met een (netwerk)borrel. De workshops kennen allemaal een serieuze ondertoon, maar we houden zeker ook van humor zoals je al heb gemerkt. Het blijft vrijdagmiddag… ?

Wat dit alles kost? Voor slechts 39,50 euro per persoon plus Sparkling Surprise ben je welkom. Aanmelden kan via info@celinetimmerman.nl .

Dus oriënteer jij je opnieuw op je werk?  Als ondernemer of werkzoekende? Dan zien we je graag op Sparkling Friday 2021! 

 

Tot ziens in Zoom op 10 december 2021!

Bernadette, Celine en Lorenzo

Sparkling Friday! Een ➤kleurrijke locatie, een ➤interessant en samenhangend programma, ➤heerlijke hapjes en drankjes en ➤ruimte voor netwerken binnen de gevarieerde werkvormen én tijdens de pauzes. Zó fijn als er van te voren goed is nagedacht over wat mensen tijdens een bijeenkomst ✔boeit en ✔bij de les houdt. En hoe je mensen op een leuke manier en ‘anders dan anders’ aan elkaar voor kunt laten stellen. Dat werkt nog weken na.

Janneke de Boer

★ Live en online tekenaar ★ Maakt het voelbare zichtbaar ★ Visueel schrijver ★ Live en online trainer

Motiverend. I’m sparkled! Het bevestigt hoe belangrijk het is om een visie te hebben en deze op de juiste manier uit te dragen. Ik heb ook geleerd wat prioriteit heeft en hoe je nu kan aanpakken en inspelen op de publiciteit.

Metlitia Wiebers

All Round Make Up Artist & Woonbegeleider Leger Des Heils

Het heeft mij meer inzicht gegeven in wat voor mij belangrijk is, waar ik blij van word, wat ik het leukste aan mijn werk vind. Het oefenen was erg nuttig en leuk, het gaf een beeld van de eerste indruk die ik op mensen maak. Ook heel duidelijk de do’s en don’ts bij het schrijven belicht.

Jerry Augustin

Onderwijs ondersteuner B bij Stichting Orion - openbaar (voortgezet) speciaal onderwijs Amsterdam

×