Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

Wegens overweldigend succes:
‘Sparkling Friday

Vrijdag 10 december 2021 van 13.00 tot 16.00 uur

Het thema van Sparkling Friday 2021 is: ‘Sparkling verbinden’. In drie sprankelende, interactieve workshops gaan we verbinden. Want ja ‘we missen een hand op de schouder’ en ja, we willen weer samen een cappuchino’tje drinken en bijkletsen. Wij maken er in ieder geval een (leerzaam) feestje van. Samen met jou!

Verbind jezelf met anderen, en ga sprankelend het nieuwe jaar in!

Kosten: € 39,50 ex. btw, inclusief Sparkling Surprise voor het volledige programma. 

Bernadette Vrijling

Workshop 1: Sparkle samen!
Training- en werkvormen expert Bernadette Vrijling maakt van een groep ‘losse individuen’ een fijne, veilige groep.

Meer weten? Bel Bernadette: 06 430 55 434

Celine Timmerman

Workshop 2: Deel je sparkle!
Hoe ga jij jouw verhaal delen? Nu dit niet makkelijk meer kan bij de koffie automaat of in de wandelgangen? Journalist Celine Timmerman  helpt jou met storytelling via social media, als Linkedin, Twitter of Facebook  je te verbinden met anderen.

Verhalen delen,  online en weer live!

Meer weten? Bel Celine: 06 2083 0176

Lorenzo Homoet

Workshop 3: Laat zien, die Sparkle!
En dan heb je een gesprek met een potentiele opdrachtgever of werkgever. Hoe presenteer jij je? Kleding fungeert als lichaamstaal, je geeft er een boodschap mee af. Stylist en imagoprofessional Lorenzo Homoet laat je zien hoe jij jouw plaatje (je uiterlijk) laat passen bij je praatje.

Geniet maar van dat zelfvertrouwen!

Meer weten? Bel Lorenzo: 06 46 25 00 40

Elke workshop duurt 3 kwartier, met vervolgens een kwartier (netwerk)pauze. We sluiten af met een (netwerk)borrel. De workshops kennen allemaal een serieuze ondertoon, maar we houden zeker ook van humor zoals je al heb gemerkt. Het blijft vrijdagmiddag… ?

Wat dit alles kost? Voor slechts 39,50 euro per persoon plus Sparkling Surprise ben je welkom. Aanmelden kan via info@celinetimmerman.nl .

Dus oriënteer jij je opnieuw op je werk?  Als ondernemer of werkzoekende? Dan zien we je graag op Sparkling Friday 2021! 

 

Tot ziens in Zoom op 10 december 2021!

Bernadette, Celine en Lorenzo

Sparkling Friday! Een ➤kleurrijke locatie, een ➤interessant en samenhangend programma, ➤heerlijke hapjes en drankjes en ➤ruimte voor netwerken binnen de gevarieerde werkvormen én tijdens de pauzes. Zó fijn als er van te voren goed is nagedacht over wat mensen tijdens een bijeenkomst ✔boeit en ✔bij de les houdt. En hoe je mensen op een leuke manier en ‘anders dan anders’ aan elkaar voor kunt laten stellen. Dat werkt nog weken na.

Janneke de Boer

★ Live en online tekenaar ★ Maakt het voelbare zichtbaar ★ Visueel schrijver ★ Live en online trainer

Motiverend. I’m sparkled! Het bevestigt hoe belangrijk het is om een visie te hebben en deze op de juiste manier uit te dragen. Ik heb ook geleerd wat prioriteit heeft en hoe je nu kan aanpakken en inspelen op de publiciteit.

Metlitia Wiebers

All Round Make Up Artist & Woonbegeleider Leger Des Heils

Het heeft mij meer inzicht gegeven in wat voor mij belangrijk is, waar ik blij van word, wat ik het leukste aan mijn werk vind. Het oefenen was erg nuttig en leuk, het gaf een beeld van de eerste indruk die ik op mensen maak. Ook heel duidelijk de do’s en don’ts bij het schrijven belicht.

Jerry Augustin

Onderwijs ondersteuner B bij Stichting Orion - openbaar (voortgezet) speciaal onderwijs Amsterdam