Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

NIEUW!

PRESENTATIES OP MAAT (live of online):
’10 LESSEN VAN DE AMISH’ en/of ‘AMERIKANEN GEBRUIKEN GEEN THEEDOEK’

‘10 LESSEN VAN DE AMISH’

Tijdens mijn sabbatical van twee maanden in de VS heb ik contact gemaakt met de Amish. Over de lessen die ik van ze heb geleerd heb ik een interessante  presentatie gemaakt aan de hand van eigen foto’s. Al meer dan 100 mensen hebben deze presentatie bijgewoond, hetzij via zoom, hetzij live en de reacties zijn unaniem super positief.

Deze presentatie kun je nu boeken voor jouw organisatie, bedrijf of netwerkgroep. Ik maak de presentatie of workshop dan thematisch voor jullie op maat. Thema’s zoals:

  • Duurzaam leven
  • Authentiek keuzes maken
  • Samenwerken met mensen die anders zijn

Interesse? Mail mij op bernadette@aserto.nl of stuur een Whatsapp bericht via de knop op deze pagina.

Selectie van verschillende Amish hoofddeksels voor vrouwen, gezien in het Behalt in Berlin (Ohio)

Enkele reacties:

De presentatie over de Amish geeft een verrassende kijk op hoe zij keuzes maken ten aanzien van o.a. ‘de gedachte: kan ik zonder’, ‘de factor tijd’, ‘duurzaamheid’, ‘delen’ en ‘verbinding’.
Bernadette vertelt even gemakkelijk over haar successen als over haar inschattingsfouten. Dit maakt de presentatie levendig en verhelderend.
Ze vertelt veel, maar er is ook ruimte voor het delen van ervaringen”.

“Een absolute aanrader. Ik was bij beide presentaties. Heb ervan genoten. Heel interessant om te horen en zien hoe de Amish leven. Ik weet nu ook wat Bernadette bedoelt met ‘Amerikanen gebruiken geen theedoek’!

‘AMERIKANEN GEBRUIKEN GEEN THEEDOEK’

Daarnaast geef ik ook een presentatie waarin ik een frisse Nederlandse kijk geef op alles wat mijn in de VS heeft verwonderd. Zowel over wat ik bewonder als waar ik met afschuw naar kijk. En concludeer ik wat wij er in Nederland van kunnen leren.

Ook deze presentatie kun je boeken voor jouw organisatie, bedrijf of netwerkgroep. En hierbij kun je denken aan thema’s zoals:

  • Tips om de biodiversiteit te verbeteren
  • Hoe krijg je een kerk weer vol?
  • Wat is een ideale AA meeting?
  • Huisdieren en de natuur, hoe breng je evenwicht?

Interesse? Mail mij op bernadette@aserto.nl of stuur een Whatsapp bericht via de knop op deze pagina.

 

Op de voordeur van een restaurant Bull Penn Rustic Inn bij het Cross Creek Country Park in Pennsylvania

Geen zin in een presentatie? Maar wel in deze nieuwsbrief? 

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratieblogs over authentiek leven, Positieve Psychologie en duurzaamheid

Maximaal 6 tot 10 keer per jaar ontvang je dan mijn nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief blog ik over Positieve Psychologie, persoonlijke ontwikkeling en de valkuilen en ups en downs van het ‘werkend leven’ vandaag de dag.

Interesse? Lees dan mijn nieuwsbrief. Vaak heb ik een prikkelende visie op thema’s en kan ik jou inspireren.

Meld je meteen aan en ontvang mijn blogs als eerste!

Al 980 mensen zoals jij lezen deze boeiende en eerlijke verhalen over authentiek leven.

 

dit veld niet invullen s.v.p.
×