Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

4 workshops waar je blij van wordt!

Positieve Psychologie in de praktijk

Ja natuurlijk wil jij positief zijn. Maar niet ‘zomaar’. Soms valt een positieve blik niet mee, en heb je moeite om uitdagingen op een positieve manier het hoofd te bieden. Of voel je je meer een zwartdenker en zit dat je prive en zakelijk in de weg.

Deze vier Positief workshops zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde principes vanuit de Positieve Psychologie en werken echt! Met een positieve blik gaan we jouw werk en leven omdenken. Zien wat er wél is.

1 op 1 te plannen, zowel voor jou alleen als voor een groepje (collega’s, vrienden, netwerk)
In de workshop ‘Positief actieplan’ ga je in drie uur op zeer interactieve en persoonlijke manier werken aan je eigen toekomst. Van denken gaan we via willen naar doen, mét een concreet actieplan. Nu  is het moment om andere keuzes te maken, waar je nog gelukkiger van wordt.

Dinsdag 23 mei Den Haag
Deze workshop is echt iets voor jou als je met  een positieve mindset wilt kijken naar je bedrijf en je product. Zonder al meteen keuzes te hoeven maken. Spelen met mogelijkheden, onmogelijkheden en kansen. Dat is ook wat ondernemen is.

Maandag 15 mei Den Haag
Als jij werkt, betaald of onbetaald en het jezelf gunt om dit met plezier, inzet en voldoening te doen.

Dinsdag 30 mei Garderen
Als je graag het maximale uit jouw leven wilt halen. Jezelf en anderen wilt inspireren het juiste te doen.

Knop maatwerk trainingen en workshops
Zoek je een trainer, docent of spreker voor je opleiding, training, of event? Of liever een training of workshop voor jullie op maat? Ik deel graag mijn kennis!
Knop 1-op-1 coaching
In een 1-op-1 coachingstraject leer je hoe je jouw leven en werk op je eigen manier vorm kunt geven en kom je gericht in actie.
×