Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

Positief workshops

De Positief workshops zijn gebaseerd op principes vanuit de Positieve Psychologie. Met een positieve blik gaan we jouw werk en leven omdenken. Zien wat er wél is.

Want:

  • Jij hebt het recht, sterker nog de plicht, om ernaar te streven jouw leven zo plezierig en gelukkig mogelijk te maken. Zonder hierbij het leven van anderen te verpesten overigens.
  • En in dat streven mag je fouten maken. Dat hoort erbij. Als je het maar probeert.

Wil jij ook ‘Ja’ zeggen tegen wat jou gelukkig kan maken? En durf jij ook fouten te maken in dit streven? Maar wil jij in ieder geval niet de fout maken dat je het nooit hebt geprobeerd? Doe dan mee met een Positief workshop!

Vrijdag 24 februari online
In de workshop ‘Positief actieplan’ ga je in drie uur op zeer interactieve en persoonlijke manier werken aan je eigen toekomst. Van denken gaan we via willen naar doen, mét een concreet actieplan. Nu  is het moment om andere keuzes te maken, waar je nog gelukkiger van wordt.

Donderdag 2 maart Garderen
Als je graag het maximale uit jouw leven wilt halen. Jezelf en anderen wilt inspireren het juiste te doen.

Maandag 6 maart Garderen
Ben jij een ondernemer die graag vanuit een positieve mindset wil ondernemen? In deze workshop breng je op interactieve manier jouw positief ondernemerschap in kaart.

Vrijdag 14 april of maandag 15 mei
Den Haag

Als jij werkt, betaald of onbetaald en het jezelf gunt om dit met plezier, inzet en voldoening te doen.

Knop maatwerk trainingen en workshops
Zoek je een trainer, docent of spreker voor je opleiding, training, of event? Of liever een training of workshop voor jullie op maat? Ik deel graag mijn kennis!
Knop 1-op-1 coaching
In een 1-op-1 coachingstraject leer je hoe je jouw leven en werk op je eigen manier vorm kunt geven en kom je gericht in actie.
×