Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

Workshop ‘Positief werken’

Voor wie?

Iedereen werkt, of dat nu betaald of onbetaald is. Ook vrijwilligerswerk, kinderen opvoeden en mantelzorgen is werken. En werken geeft, als het goed is, behalve soms een inkomen, ook nieuwe dingen leren, jezelf uitdagen en samenwerken met anderen. 

Toch valt het soms tegen. De vervulling die je werk je eerder gaf voel je niet meer. Of je merkt dat je energie opraakt… ga je soms richting burn out? Want dat wil je niet! Of ben je stiekem bang dat je een ‘bullshit baan’ hebt. Dat niemand jou of je werk zal missen als je het niet doet. Pijnlijke vragen die beantwoord moeten worden.

Pak weer de de regie op jouw werkend leven. Gun jezelf om met plezier, inzet en voldoening te werken. Wil jij dit ook, dan is deze dag helemaal voor jou!

Positief werken in 1 dag

In de workshop ‘Positief werken’ ga je in een volledige dag op zeer interactieve en persoonlijke manier aan de slag met jouw werkend leven.

Resultaten:

  • Je kent jouw ideale werkdag 
  • Je weet hoe je met jouw bioritme kunt meewerken
  • Je hebt jouw energiegevers en energieslurpers in kaart 
  • Je weet hoe je jouw werk kunt ‘jobcraften’, oftewel je werk aanpassen aan jou in plaats van dat jij je aanpast aan je werk
  • Je ontmantelt belemmerende overtuigingen 
  • Je weet hoe je waarderend interviewt
  • Jouw doelen hebt je ‘getest’ op anderen
  • Je weet hoe anderen reageren op jouw doelen en wensen
  • Je organiseert support – je hoeft het niet alleen te doen

Per deelnemer 150,- all-in en BTW vrijgesteld

Wanneer?

Donderdag 7 december 2023 van 10.00 uur tot 17.00 uur

Locatie

In het prachtige Elisabeth Vreedehuis in Den Haag. Een unieke locatie die makkelijk bereikbaar is, met zowel openbaar vervoer als met de auto. En met een OV fiets is het hooguit een kwartiertje fietsen vanaf Den Haag CS.

Hier geniet je van een fijne dag helemaal voor jezelf. Naast het inspirerende programma, waarin we zowel binnen als buiten in het bos aan de slag gaan, is er ook een fantastische ‘verwen’ lunch. Echt een fijne dag voor jezelf.

IK KIES VOOR POSITIEF WERKEN

Via deze knop kom je in een beveiligde online betaalomgeving en kun je je direct aanmelden. Je kunt hierbij kiezen voor betalen via Ideal of overmaken.

Aanmelden workshop Positief werken

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Bernadette Vrijling foto

BERNADETTE EN POSITIEF WERKEN

In mijn leven is werken belangrijk. Misschien nog wel belangrijker dan voor veel mensen, omdat ik geen gezin met kinderen heb. Daar heb ik min of meer doelbewust voor gekozen en geen spijt van. Positief werken is dan echter wel nog meer een voorwaarde voor een gelukkig leven.

Positief werken betekent voor mij om mezelf doelbewust uit te dagen. Geen genoegen te nemen met een ‘7’ of het nou gaat om de kwaliteit van mijn werk als om mijn eigen tevredenheid.

Toch is meer doen niet altijd beter. Zo heb ik (met veel moeite) geleerd dat delegeren en loslaten inspirerender is voor de mensen met wie je werkt dan maar doorgaan tot het bittere eind.

Wil jij ook oplossingen vinden die jouw werk nog leuker en/of beter maken? Sluit je dan aan bij deze workshop Positief werken.

×