Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

Workshop ‘Positief ondernemen’

Voor wie?

Als ondernemer of Zzp’er heb je misschien een paar uitdagende jaren achter de rug. En wellicht ook voor de boeg. Toch heb je met hart en ziel voor het zelfstandig ondernemerschap gekozen. Alleen had je onderschat wat er allemaal bij komt kijken.

Deze workshop is echt iets voor jou als je met  een positieve mindset wilt kijken naar je bedrijf en je product. Zonder al meteen keuzes te hoeven maken. Spelen met mogelijkheden, onmogelijkheden en kansen. Dat is ook wat ondernemen is.

De Positieve Psychologie helpt jou met allerlei technieken en inzichten om op interactieve wijze jouw positief ondernemerschap in kaart te brengen.

Positief ondernemen in 1 dag

In de workshop ‘Positief ondernemen’ ga je een volledige dag op zeer interactieve en persoonlijke manier aan de slag met jouw ondernemerschap. Je stelt doelen vanuit jouw waarden, je ondernemerschap en je hart. Èn communiceert deze vervolgens aan de andere deelnemers. Zo ervaar je weer om vanuit een gelijkwaardig en positieve positie jouw bedrijf te laten zien.

Resultaten:

 • Je hebt een aantal positieve doelen 
 • Je kent je drijfveren
 • En onderscheidt waar je plezier uit haalt en waar je goed in bent
 • Je kent je kwaliteiten 
 • Je maakt keuzes over je waarden
 • Je weet wat je nodig hebt om te werken vanuit Flow
 • Je neemt regie en hebt ervaren hoe dit is
 • Je weet hoe je jouw bedrijf kunt ‘jobcraften’, oftewel je bedrijf aanpassen aan jou in plaats van andersom
 • Je ontmantelt belemmerende overtuigingen 
 • Je hebt een actieplan
 • Met concrete doelen, acties en afspraken 

Per deelnemer 180,- all-in en BTW vrijgesteld

Wanneer?

Vrijdag 1 september 2023 in Den Haag

Locatie

In het prachtige Elisabeth Vreedehuis in Den Haag. Een unieke locatie die makkelijk bereikbaar is, met zowel openbaar vervoer als met de auto. En met een OV fiets is het hooguit een kwartiertje fietsen vanaf Den Haag CS.

Hier geniet je van een fijne dag helemaal voor jezelf. Naast het inspirerende programma, waarin we zowel binnen als buiten in het bos aan de slag gaan, is er ook een fantastische ‘verwen’ lunch. Echt een fijne dag voor jezelf.

IK WIL POSITIEF ONDERNEMEN!

Via deze knop kom je in een beveiligde online betaalomgeving en kun je je direct aanmelden. Je kunt hierbij kiezen voor betalen via Ideal of overmaken.

Aanmelden workshop Positief ondernemen

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Bernadette Vrijling foto

BERNADETTE EN POSITIEF ONDERNEMEN

In 1991 ben ik al begonnen met Aserto training & coaching, inderdaad dat is al meer dan 30 jaar geleden.

In al die jaren heb ik mezelf en mijn bedrijf al minstens vier keer opnieuw uitgevonden. Soms omdat ik zelf andere behoeftes kreeg. Zo wilde ik de eerste twintig jaar van mijn ondernemerschap bij voorkeur solo werken “My way or the highway”. De laatste tien jaar heb ik echter veel meer behoefte aan samenwerken en heb ik ook allerlei samenwerkingsverbanden gezocht.

Soms moest ik veranderen omdat de markt veranderde. Zo ben ik in 2020 meteen full time overgeschakeld naar online trainingen geven. En… ik bleek het fantastisch te vinden.

Toch valt veranderen niet mee. Zolang het wel loopt sluit je vaak je ogen voor aspecten die je minder bevallen. Tot omstandigheden je dwingen om te veranderen. Achteraf is dat vaak een vermomde zegen. Maar niet op het moment zelf. Gun jezelf ook om opnieuw keuzes te maken en behoud zo het goede en laat mindere aspecten van het ondernemerschap achter je.

×