Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

Workshop ‘Positief leven’

Voor wie?

Jij wilt vast het maximale uit je leven halen. Maar je merkt dat je steeds weer wordt opgeslokt door ‘de waan van de dag’. Dan is nu het moment om nieuwe keuzes te maken en jezelf en anderen inspireren het juiste te doen. Zowel voor jezelf, als voor de mensen om je heen, als voor de maatschappij.

Positief leven in 1 dag

In de workshop ‘Positief leven’ ga je in een volledige dag op zeer interactieve en persoonlijke manier aan de slag met jouw leven. Je sluit de dag af met een Persoonlijk Positief Actieplan vol haalbare en concrete acties.

Bernadette kan op een open en onbevangen manier ervoor zorgen dat je gaande weg steeds meer gaat ontdekken welke talenten en kwaliteiten er in jezelf authentiek zijn. Hierdoor krijg je steeds meer vertrouwen in jezelf zodat je de buitenwereld kan laten zien wat je te bieden hebt. 

Wendy van de Putte (via LinkedIn)

Coach/coördinator/ Kwartiermaker Expertise en behandelcentrum

Nu aan de slag met het stoppen met mezelf klein maken en mezelf gewoon laten zien zoals ik ben: spontaan, kunstzinnig en passievol.

Elbreg Scheele (via LinkedIn)

Eigenaar ElbregScheeleArt / Directiesecretaresse Gelre ziekenhuizen

Resultaten:

  • Je hebt positieve doelen op meerdere levensgebieden
  • Deze doelen kun je goed verwoorden aan anderen
  • Je hebt ook een persoonlijke geheugensteun gemaakt om je doelen actueel te houden
  • Je weet wat Post Traumatische Groei is
  • Je hebt regie genomen en ervaren hoe dit is
  • Je hebt een actieplan
  • Met concrete doelen, acties en afspraken

Per deelnemer 160,- all-in en BTW vrijgesteld

Wanneer?

Vrijdag 22 september 2023 van 10.00 uur tot 17.00 uur

Locatie

De Wardborg in Garderen (Veluwe)
Koningsweg 27
3886 KC Garderen

Op deze heerlijke locatie aan de rand van het Veluwse dorp Garderen, geniet je van een fijne dag helemaal voor jezelf. Naast het inspirerende programma, waarin we zowel binnen als buiten aan de slag gaan, is er ook een fantastische ‘verwen’ lunch. Echt een fijne dag voor jezelf.

VANDAAG KIES IK VOOR POSITIEF LEVEN

Via deze knop kom je in een beveiligde online betaalomgeving en kun je je direct aanmelden. Je kunt hierbij kiezen voor betalen via Ideal of overmaken.

Aanmelden workshop Positief leven

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Bernadette Vrijling foto

BERNADETTE VRIJLING EN POSITIEF LEVEN

Uit eigen ervaring weet ik hoe ingewikkeld Positief leven soms is. Zodat je aan de ene kant heel druk bent maar toch het gevoel hebt dat je geen stap verder komt. Je leven staat op pauzestand.

Mijn ommekeer kwam toen ik eerlijk naar mezelf keek en zag dat ik op weg was naar de ondergang. Ik dronk teveel en maakte niet de juiste keuzes.

Nu help ik anderen hun eigen ‘shit’ onder ogen te zien. En vanuit die positie je leven opnieuw vorm te geven. Zodat je je energiek voelt, en je weer plezier hebt in de grote en kleine dingen van het leven.

×