Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

Workshop ‘Positief actieplan in 3 uur’

Voor wie?

De afgelopen jaren zijn voor de meeste mensen niet gemakkelijk geweest. En misschien al helemaal niet voor jou… Nu wil je graag een frisse start maken.

Met oefeningen en inzichten vanuit de Positieve Psychologie ga je op interactieve wijze aan de slag om jouw toekomst positief vorm te geven.

Positief actieplan in 3 uur

In de workshop ‘Positief actieplan’ ga je in drie uur op zeer interactieve en persoonlijke manier werken aan je eigen toekomst. Van denken gaan we via willen naar doen, mét een concreet actieplan.

Vervolgens communiceer je jouw actieplan  meteen. Een mooie testcase over hoe jij jouw geliefden of collega’s mee kunt nemen in jouw voornemens, wensen, dromen en doelen.

Je zult zien dat je ineens nieuwe mogelijkheden en kansen ontdekt. Zowel bij jezelf als bij de anderen. We denken problemen om naar kansen. En zetten het om in acties. 

Resultaten:

  • Je hebt een aantal positieve doelen
  • Jouw energiegevers en energieslurpers heb je in kaart gebracht
  • Je kunt een oplossingsgerichte coachtechniek inzetten op jezelf en anderen
  • Je kent je kwaliteiten
  • Jouw doelen hebt je ‘getest’ op anderen
  • Je weet hoe anderen reageren op jouw doelen en wensen

Per deelnemer 70,- all-in en BTW vrijgesteld

Wanneer?

Deze workshop kun je 1 op 1 plannen samen met mij nadat je je aangemeld en betaald hebt. Dit kan zowel voor jou alleen als voor een groepje (collega’s, vrienden, netwerk). 

We kiezen dan een dag en dagdeel uit wat jou het beste schikt. Ik ben beschikbaar vanaf maandag tot en met zaterdag  en zowel in de ochtend, middag of avond. Precies zoals het voor jou het beste past!

Met veel plezier kijk ik terug op de online training van Bernadette die mij heel wat handvatten heeft gegeven. Veel werkvormen, veel tips en leuke interactie met de andere cursisten van wie veel geleerd heb en waardevolle feedback van heb gekregen. Bernadette is een prettig mens die de rust bewaart en met flair een live online training geeft.

Annemarie Kap

Taalexpert | Virtual Business Manager| Taaltrainer | Vertaler | Notulist | Organisatietalent)

IK KIES VOOR EEN POSITIEF ACTIEPLAN

Via deze knop kom je in een beveiligde online betaalomgeving en kun je je direct aanmelden. Je kunt hierbij kiezen voor betalen via Ideal of overmaken.

Aanmelden workshop Positief actieplan

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Bernadette Vrijling foto

BERNADETTE EN EEN POSITIEF ACTIEPLAN

Ieder jaar met Oud en Nieuw en ook nog rond mijn verjaardag (in september) maak ik een soort van actieplan. Ik vraag mezelf dan af wat ik mee wil nemen naar het nieuwe (levens)jaar en wat ik achter me wil laten. Dit geeft mijn leven en werk vaak al veel richting.

Toch vind ook ik het soms moeilijk om goede voornemens ook echt in actie te brengen. Om dit te doen helpt het mij enorm om mijn voornemens concreet te maken, uit te spreken naar anderen en je ermee te verbinden. Zelf doe ik dit al meer dan vier jaar in 1 op 1 ondernemerscoaching. En in deze workshop Positief actieplan gaan we dit doen in de groep. 

Je zult merken hoe verbindend het is om dromen, wensen en ook angsten voor de toekomst met elkaar te delen. In een veilige groep waar ruimte is voor iedereen. Heb je hier ook zin in? Meld je aan voor deze workshop.

×