Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

Personal Branding  inspiratieworkshop

 Voor wie is deze workshop?

Als ondernemer, werkzoekende en gewoon als mens wil je je onderscheiden van anderen. Dit doe je door jouw unieke combinatie kenmerken en talenten in kaart te brengen. Want Personal Branding gaat over jou. Over wat jou anders maakt dan alle anderen in hetzelfde vakgebied!

Personal Branding is het zichtbaar maken van je  onderscheidend vermogen voor ondernemers en andere professionals. Samen ontdekken we waarin jij anders bent dan anderen, wat jou uniek maakt. We onderzoeken welke werkplek, collega’s en randvoorwaarden de beste versie van jou naar boven halen.

Personal Branding is jouw unieke combinatie karakteristieken, ‘scherpe randjes’ en persoon die jou  zichtbaar maken als ‘merk’.

Deelnemers beoordelen deze workshop met een 8,9 gemiddeld

Resultaat van deze zeer interactieve workshop Personal Branding

 • Zichtbaar worden als werkzoekende of ondernemer
 • Kiezen voor een doelgroep
 • Jezelf profileren als expert
 • Jouw unieke kenmerken helder op een rijtje
 • Grotere zelfkennis
 • En met dit alles, gericht opdrachtgevers kunnen werven, jezelf profileren en als expert gevraagd worden door jouw doelgroep

De rode draad in de workshop ben jijzelf, verhelderend, soms confronterend, en altijd inspirerend om mee aan de slag te gaan.

Korte inhoud

 • Wat is ‘Personal Branding’?
 • Hoe gaat Personal Branding mij helpen werk te vinden?
 • Wat zijn mijn talenten? In  mijn eigen visie en in die van anderen?
 • Welke eerste indruk maak ik?
 • Wat zijn mijn ‘scherpe randjes’?
 • Hoe zet ik mijn scherpe randjes om in een herkenbaar ‘merk’ op de arbeidsmarkt of als zelfstandig ondernemer?
Werkvormen: creatieve oefeningen, samenwerken in groepjes en feedback geven en ontvangen.  

Prijs

De prijs is € 800 euro per groep van maximaal vijfentwintig personen voor deze inspirerende training van 1 dagdeel, dus een overzichtelijke € 32 euro per persoon. Deze prijs is exclusief de locatie- en verzorgingskosten. En inclusief de voorbereiding en de reis- en verblijfskosten van de trainer. En heel fijn, vanaf 2020 is Aserto Training & Coaching BTW vrijgesteld en hoef je dus geen 21% BTW meer te betalen voor de trainingen, coaching en workshops die ik verzorg. Aantal deelnemers Maximaal 25 deelnemers, zodat iedereen lekker mee kan doen. Je meldt je aan met een groep collega’s, vakgenoten of netwerk-leden. Tijdstip Buiten de files om, bij voorkeur van 15.00 uur tot 18.00 uur of in de avond

Liever individuele coaching?

Je kunt deze training ook als individuele coaching/training ontvangen! Dan zijn we 2 x 1 à 1,5 uur bezig. De prijs is afhankelijk van of we het live op locatie doen of online via Zoom. Neem contact met me op voor meer informatie via mail bernadette@aserto.nl of via de Whatsapp knop op deze pagina 🙂

Ik ervaar Bernadette als positief confronterend, helder, direct en doelgericht. In haar workshop Personal Branding geeft ze creatieve oefeningen, feedback en praktische tips, waar je direct wat mee kan. Dank voor deze inspirerende workshop!

Aurélia Oldenhuis

✺ Open voor het ongekende

Bernadette heeft binnen onze organisaties (Open Coffee Meppel en ZP Meppel) twee inspirerende workshops “Personal Branding” gegeven. Ze weet op een heldere, directe, humoristische en positieve manier deze workshop neer te zetten. De tijd vliegt om, je hebt veel over jezelf geleerd en je hebt direct zin in meer. De samenwerking met Bernadette is prettig, ze is duidelijk en helder in de manier waarop.

Liesbeth Kingma (via Linkedln)

Sales en marketing strategie | Business development | LinkedIn strategie

Beste Bernadette, hartelijk dank voor het verzorgen van de inspirerende workshop over “Personal Branding” voor ons, als enthousiaste groep ICT werkzoekenden die zich hebben ingeschreven voor het uitdagende ontwikkelingstraject “pICTure You”. Wat enorm leuk was om te zien is dat het wel degelijk mogelijk is, ondanks je scherpe randjes, o.a. je leeftijd, om jezelf toch interessant te maken voor potentiële nieuwe werkgevers. Je weet wat je leuk vindt, je weet waar je goed in bent en je bent realistisch dus is de boodschap: VERKOOP JEZELF. De handvatten die de groep zijn meegegeven, onder meer hoe maak je jezelf herkenbaar, hoe onderscheid je je van anderen, hoe inspireer je anderen om mee te denken over jouw kansen als werkzoekende. Jij, als persoon met je scherpe randjes, bent misschien niet aantrekkelijk voor sommige werknemers maar dat geeft niet, hetgeen jou onderscheidt van anderen opent wellicht wel deuren naar werkgevers die dit wel interessant vinden. Verder werd er benadrukt om in al je vormen van communicatie (LinkedIn, Twitter, Instagram, visitekaartjes etc. etc.) consistent te zijn, wees creatief. Tenslotte waren de tips hoe te pitchen voor de één een open deur en voor de andere bijzonder interessant. Ik kan werkzoekenden en geïnteresseerden je te laten informeren over de workshop!

Peter Been (via LinkedIn)

Teamleider Meldkamer bij APCOA PARKING Nederland B.V.

Ik heb de training Personal Branding gevolgd bij Bernadette. Een hele mooie, inspirerende sessie, waarin ik mijn kwaliteiten én scherpe randjes nog beter heb leren kennen en benoemen en die ik nu ook gericht kan inzetten. Bernadette is als trainster en als mens – want volgens mij volkomen authentiek – begeesterd en bevlogen. Ik kijk op een bijzondere dag terug.

Anke Verbraak (via LinkedIn)

Senior reorganisatie-adviseur, senior HR-adviseur, coach/stresscounselor, auteur van de thriller Water en wolfskers

×