Training Video Pitchen inclusief persoonlijk filmpje

Nieuwe data in 2018

Natuurlijk is het altijd mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken! Kijk naar de filmpjes op deze pagina voor inspirerende voorbeelden van filmpjes die wij hebben gemaakt

Voor wie is deze training Video Pitchen?

ZZP’ers en professionals die hun pitch op video willen. Die zichzelf willen laten zien op hun website en Linkedin profiel. En werkzoekenden die durven ‘anders’ te solliciteren.

Resultaat van deze training

 • Je hebt een mooi professioneel en persoonlijk videofilmpje
 • Gemaakt op een ontspannen manier
 • Waarmee jij jezelf kunt laten zien op Linkedin en websites
 • En jouw kansen op opdrachten vergroot

Waarom deze training?

Een video zet jouw website of jouw sollicitatie extra kracht bij! In een filmpje kun je echt laten zien wie jij bent. En waarin jij anders bent dan alle anderen die hetzelfde vak uitoefenen. Bovendien kijken mensen graag naar een filmpje. Maar… wat nu als je niet goed weet wat je moet zeggen? Of hoe je jouw boodschap het beste overbrengt zodat je echt jouzelf laat zien, op een authentieke manier? Terwijl je eigenlijk een hekel hebt aan gefilmd worden…

Met 100% tevredenheidsgarantie, zoals bij onze films van Opstaan en Opvallen, Ben en Chantal!

Hoe pakken we het aan?

Kom dan naar de training ‘Video Pitchen’. In 1 dag coach ik jou op professionele wijze door het hele proces om een goed filmpje te maken. We gaan uitgebreid kijken naar wat je wilt zeggen. Hoe je dat het beste doet. En hoe je jouw boodschap visueel ondersteunt. En omdat je het over kunt doen en we het filmpje gaan bewerken, gebeurt dit allemaal in heel ontspannen sfeer!
Van te voren krijg je wat ‘huiswerk’, in de vorm van inspirerende filmpjes zodat je je alvast een beeld kunt vormen van jouw boodschap per video.

Programma ochtend:

 • Wat ga je zeggen?
 • Hoe ga je dat zeggen? Kies wat je van jezelf in de ‘spotlight’ zet
 • Maak een consistent profiel
 • Doe je voordeel met jouw scherpe randje
 • Kies kleding en accessoires bij jouw unieke profiel
 • Oefen je pitch

Programma middag:

 • Uitgebreide video opnamen van jouw pitch
 • Elkaar coachen om tot een optimaal resultaat te komen
 • En jij straks een prachtig filmpje hebt, wat helemaal bij JOU past
 • Zoals het filmpje hieronder (wat helemaal bij Betty past…)

Na afloop:
Na de training zal onze professionele camera man Diets de filmpjes bewerken (‘editen’) zodat je een maximaal aantrekkelijk resultaat hebt. Omdat hij verschillende stukjes film op een mooie manier aan elkaar kan zetten, komt er altijd een goed filmpje uit waarin jouw boodschap overgebracht wordt.  Je krijgt binnen 14 dagen jouw persoonlijke filmpje toegezonden wat je kunt gebruiken op jouw website, bij een sollicitatie, op jouw Linkedin profiel enzovoort.

Let op! Neem meerdere leuke kledingstukken en accessoires mee zodat je kunt kiezen!

Werkvormen: uniek eigen profiel samenstellen, kleding analyse, oefenen pitchen,  filmopnamen maken.

Prijs: € 250.- exclusief BTW, inclusief lunch, filmpje van jezelf (bewerkt, met titels, muziekje en Call to Action). Inclusief BTW is dit € 297,- bij betaling in 1 keer. Betaal je liever in 3 termijnen, betaal je 3 keer € 110,- euro inclusief BTW.

Aanmelden Training Video Pitchen

Meld jezelf aan via ln.ot1524505047resa@1524505047etted1524505047anreb1524505047  of het aanmeldingsformulier.

Locatie Utrecht:

Weblish
Smart Business Park
Kanaalweg 18 (gebouw C1)
3526 KL Utrecht
Er is gratis parkeren. Meld je via de intercom bij de ingang.

Maximaal aantal deelnemers: 6 personen

Met 100% tevredenheidsgarantie

Chantal van Mook (via LinkedIn)

Begin juni 2017 heb ik bij Bernadette de training Video Pitchen gevolgd. Ik vond het doodeng, want dit lag echt buiten mijn comfortzone. Bernadette gaf me van tevoren ‘huiswerk’ en daardoor werd ik aan het denken gezet en het gaf me inspiratie voor mijn eigen video. De focus werd hierdoor op de voor mij belangrijke zaken gelegd en het werd me al snel duidelijk dat ik me niet met die randzaken bezig moest houden, want daarvoor had ik Bernadette en haar videoman; Diets Dijkstra tenslotte.

In de sessie met Bernadette werd steeds meer duidelijker wat mijn boodschap was en hoe die vorm gegeven moest worden. Door de ontspannen sfeer en het fijne gevoel dat ik kreeg tijdens de sessie werd ik ook meer ontspannen en kon ik mezelf zijn en juist dát wisten Bernadette en Diets goed vast te leggen. Toen de opname gemaakt moest worden, was niks te veel. Er zijn verschillende shots gemaakt in verschillende ruimtes. Diets heeft daarna het een en ander geedit. Ook hij dacht met je mee en heeft het zo gemaakt zoals ik het wilde. Een paar wijzigingen hier en daar waren geen probleem.

Ik ben dan ook erg blij met het eindresultaat. Ik krijg al van de nodige complimenten dat mensen de video zo leuk vinden; zo helemaal mij! Dus dat doel is zeker behaald. Ik heb hem inmiddels op diverse mediakanalen gezet en hij wordt al goed bekeken. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit mij gaat helpen bij het vinden van mijn ideale klant en dus leuke opdrachten. Mijn video staat inmiddels ook op de website van Bernadette, dan kun je zien wat het eindresultaat was. Ik kan dit dan ook van harte aanbevelen. https://youtu.be/R8VTOguZOYo

Chantal van Mook (via LinkedIn)Virtueel Assistent | WebAssistant |(Online) Officemanger | Eventmanager | Freelance (juridisch) secretaresse
Betty Niesing (via LinkedIn)

Ik heb de training video pitchen gedaan en ik ben erg tevreden. Zowel over het uiteindelijke resultaat als over de begeleiding gedurende de dag. Eerst was er een uitgebreid coachings gesprek over hoe en wat er in het filmpje moest komen. Vervolgens was er uitgebreid de tijd in een erg ontspannen sfeer om opnames te maken.
Uiteindelijk wordt uit deze opnames een selectie van de beste momenten samengesteld door de cameraman, Diets. je hebt dus ruim de tijd en mogelijkheid om het fout te doen en weer overnieuw. Ondertussen wordt je verder gecoacht. Ik heb een erg leuke dag gehad en een videopitch gemaakt waar ik heel tevreden over ben! Hierboven zie je mijn filmpje!

Dankjewel Bernadette en Diets. Als ik beroemd ben geworden dankzij deze pitch, zal ik aan jullie denken !

Betty Niesing (via LinkedIn)Life Coach