Personal Branding voor (aankomend) auteurs

Datum:

Donderdag 23 mei 2019 van 10.00 uur tot 16.00 uur bij Welzin in Amersfoort

Wat kan Personal Branding voor jou doen als je een boek schrijft?

Wie een boeiend eigentijds verhaal heeft, heeft een publiek en verkoopt. Zo simpel is het. En ook zo lastig…
Allereerst is het goed om je te realiseren dat niemand precies jouw ervaringen heeft. Jouw ‘red box’ is uniek, bekijk de video op deze pagina. En dan realiseer je je dat jouw ervaringen ertoe doen. Voor anderen. En voor jezelf. Daarom is jouw boek waarschijnlijk voor meer mensen interessant dan jij zelf denkt.

Als je jouw boek al geschreven hebt, is het belangrijk je nu te laten zien als schrijver, auteur en iemand met een heel eigen verhaal. Op jouw eigen authentieke manier. Misschien denk je “Ja, lees mijn boek maar hoor als je interesse in mij hebt”, maar realiseer je dan goed dat succesvolle schrijvers een ‘verhaal’ hebben, een story. Los van hun boek.

In deze workshop brengen we jouw unieke combinatie in kaart.

Resultaat van deze workshop Personal Branding

 • Jezelf profileren als expert
 • Jouw unieke verhaal helder op een rijtje
 • Zichtbaar worden als auteur
 • Grotere zelfkennis
 • Lef laten groeien
 • En jezelf profileren en als expert gelezen worden door jouw doelgroep

De rode draad in de workshop ben jijzelf, verhelderend, soms confronterend, en altijd inspirerend om mee aan de slag te gaan.

Korte inhoud

 • Wat is ‘Personal Branding’?
 • Wat is mijn unieke verhaal?
 • Welke eerste indruk maak ik?
 • Wat zijn mijn ‘scherpe randjes’?
 • Hoe zet ik mijn scherpe randjes om in een herkenbaar ‘merk’ als boek?

Werkvormen: creatieve oefeningen, samenwerken in groepjes en feedback geven en ontvangen. Daarnaast ontvang je een persoonlijk filmpje van jouw ‘pitch’ (als je dat wilt natuurlijk 🙂 )

Prijs: € 119,00 exclusief BTW, inclusief lunch

Locatie:
Welzin Amersfoort
Drentsestraat 14
3812 EH Amersfoort (bij deze locatie is gratis parkeren in de buurt)

Aanmelden Workshop Personal Branding

Meld jezelf aan via bernadette@aserto.nl of het aanmeldingsformulier.

Graag tot ziens en vergeet je visitekaartje niet mee te nemen!

Maximaal aantal deelnemers: 6 personen

Kijk deze video en doe hier alvast inspiratie op!

Heb me vorige week een middag laten onderdompelen in een heerlijke poel van gelijkgestemden en een inspirerende Bernadette Vrijling van Aserto Training en Coaching tijdens de Workshop Personal Branding voor Auteurs. Wat een leuke enthousiaste en kundige vrouw die Bernadette en wat een leuke mensen deden er mee. De tijd vloog en een middag bleek veel te kort. Veel bruikbare nieuwe tips, zelfreflectie, elevator pitches die op video werden vastgelegd, nieuwe ideeën en plannen zorgden voor een voldaan gevoel en de wens naar meer! Dank en tot een van je volgende workshops Bernadette en ik ga je zeker overal aanbevelen! Groetjes, Jolande

“Ik ben helemaal vanuit Friesland gekomen naar de workshop ‘Personal Branding voor auteurs’ in Den Haag, en daar heb ik geen spijt van. Het was zeer interessant om samen met andere schrijvers bezig te zijn met hoe wij onszelf kunnen promoten. Zonder onszelf ‘in de uitverkoop’ te gooien, maar door dicht bij onszelf en onze drijfveren te blijven. Ik heb op die dag zoveel inspiratie gehad en veel geleerd over mezelf dat ik elke beginnende schrijver deze workshop aanbeveel. De dynamiek die we kregen na afloop is geweldig om aan de slag te gaan. Ik heb veel aan de tips van Bernadette en de anderen, en ga met plezier met Bernadette verder om mijn professionaliteit verder te vergroten.”