Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

Personal Brand coaching

In een inspirerend individueel Personal Branding coachgesprek met psychologe Bernadette Vrijling,  formuleren we samen aantrekkelijke aankoopargumenten voor potentiële werkgevers of opdrachtgevers. Want de opdrachtgever wil antwoord op de vraag “Wat levert het mij op als ik met jou in zee ga?” In dit coachgesprek geven wij een waarheidsgetrouw, authentiek en persoonlijk antwoord op deze vraag. Door dit gesprek word jij,  met jouw toegevoegde waarde, heel zichtbaar!.

Hoe?

Ik ‘interview’ jou over je leven, werk, hobby’s, passies, maar ook je irritaties of conflicten. Wie ben jij op dit punt van jouw leven? Hierbij nemen we geen genoegen met ‘holle termen’ als ’empatisch’ of ‘doelgericht’ maar onderzoeken we samen hoe jij jouw specifieke kwaliteiten in de praktijk inzet en toepast. Vervolgens gaan we op zoek naar de ‘rode draden’  in jouw leven en zoeken daar vervolgens een doelgroep bij. Waar heb jij nu de meeste toegevoegde waarde? Zowel voor jezelf als voor de ander.

Wat levert deze coaching jou op?

Terwijl jij denkt en praat, maak ik ondertussen een ‘rode draad’ verslag, wat ik later voor je uitwerk. Dit verslag is een heel handige tool bij je pitch, voor verkoop- en sollicitatiemails, teksten op een website en als basis voor een goed verkoop- of sollicitatiegesprek. Daarnaast helpt het verslag jou om te selecteren tussen passende opdrachten en banen voor jou, en welke je beter kunt laten gaan.

Prijs

Prijs voor het coachingsgesprek en verslag is € 299,00 inclusief reiskosten, reistijd, verblijfskosten, btw vrijgesteld.

Vervolg?

Soms vind je het prettig om samen de inzichten uit het rode draad verslag om te zetten voor jouw effectieve mailing of sollicitatiebrief, CV of LinkedIn profiel. Dat doen we in een tweede afspraak inclusief ‘huiswerkopdrachten’ en contact via de mail. De prijs hiervoor is € 150,00 euro btw vrijgesteld.

Meld jezelf aan via bernadette@aserto.nl. Wil je liever nog even afstemmen of en wat ik voor je kan betekenen, kun je natuurlijk ook bellen of een Whatsapp berichtje sturen via  06 430 55 434  of de Whatsapp knop op deze pagina

Bekijk dit (zelfgemaakte!) filmpje voor inspiratie voor jouw coaching!

Bernadette is in staat om in korte tijd helder mijn unieke talenten te benoemen en ook waar en hoe ik deze het beste kan gaan inzetten. Haar werkwijze spreekt mij erg aan. Bernadette is positief ingesteld, direct en ook confronterend maar met veel humor en zelfspot. Deze actieve en op actie gerichte manier van coaching heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb veel van Bernadette geleerd in deze sessie waar ik steeds profijt van heb.
Wanneer je op zoek bent naar een coach die actief met je aan de slag gaat om jouw doelen te bereiken, dan raad ik je aan om met Bernadette te bellen!

Marie-Louise Seesing (via LinkedIn)

Resultaatgerichte Sr. Business Consultant | Product Owner | Analyst | Digital Transformation | Innovation | Strategy | IT solutions

Ik heb de Personal Brand coaching als heel prettig ervaren. Vond het heel fijn om mijn verhaal te kunnen vertellen en je feedback te krijgen. Super hoe helder je dingen ziet en terugkoppelt. Je verslag helpt mij nu al. Alleen al het zwart op wit zien doet goed en zorgt voor gevoel van richting….een soort houvast. Dank daarvoor. Ik ga het regelmatig nalezen en het erbij pakken als ik voor keuzes sta.

Philipien van Huet (via LinkedIn)

Coördinator Communicatie Cultuurkust

×