Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

Ondernemers-vaardigheden voor coaches

Ondernemen is, naast vallen en opstaan, ook durven staan en opvallen.

In deze reeks online LIVE masterclasses en workshops leer je als coach diverse ondernemersvaardigheden. Op een laagdrempelige persoonlijke manier. Je leert de regie over jouw eigen coachpraktijk pakken en vanuit jouw eigen kracht een actieve keuze te maken voor je doelgroep, je klantbenadering en je communicatiestijl. Jouw Personal Brand staat hierbij centraal. Wie ben jij? Wat past echt bij jou? En bij jouw aanbod? Zodat jij een passend aanbod hebt voor je potentiële coachklanten. En met plezier je werk kunt doen, waarbij je een gezonde omzet en winst hebt.

Na het volgen van mijn workshops weet jij als coach en ondernemer precies hoe jij dit kunt bereiken!

In 7 concrete online live workshops via Zoom, leer je 7 ondernemersvaardigheden: 

1. Masterclass Personal Branding
2. Social media selecteren en inrichten
3. Pitchen en zichtbaar zijn
4. Klantgesprekken voeren
5. Klantgericht schrijven
6. Netwerken en onderhouden relaties
7. Persoonlijke 1 op 1 Buttkick sessie (coachgesprek)

De eerstvolgende workshop waar je in kunt stappen is gemarkeerd door een rand eromheen.

HOE PAKKEN WE  HET AAN?

 • Zodra jij je aanmeldt, ontvang je de inlogcode voor de E-scan ondernemerstest. Na invullen van de test ontvang je jouw persoonlijke ondernemersscore (hoe goed jij scoort in vergelijk met 1000.000 andere Nederlandse ondernemers).  Daarnaast krijg je een verslag van hoe jouw score verdeelt is over alle ondernemerscompetenties in PDF (40 pagina’s).
 • Vervolgens hebben wij een persoonlijk, online intakegesprek, waarbij we jouw scores bespreken en jij jouw doelen voor dit traject vaststelt.
 • Je start dan met de masterclasses en workshops, die elk gekoppeld zijn aan meerdere ondernemerscompetenties.
 • Iedere maand 1 masterclass of 1 workshop met 1 vaardigheid + ‘huiswerk’ (als je dat wilt) via Zoom.
 • De workshops zijn altijd interactief en hebben veel ruimte voor jouw vragen en persoonlijke thema’s.
 • Op huiswerk krijg je persoonlijke feedback via de mail.
 • De workshopreeks start in januari 2023.
 • De workshops gaan altijd door! STARTGARANTIE.
 • 7de workshop is een persoonlijk ‘Buttkick’ coach gesprek.
 • Tussentijds heb ik maandelijks een Question en Answer (Q&A) sessie waarbij je alle vragen kunt stellen waar je tegenaan loopt. Kijk naar de data en tijdstippen. Hier kun je ook terecht voor je vragen als je nog niet meedoet aan dit programma!
 • Drie maanden na afloop van het traject ontvang je weer een uitnodiging voor de E-scan ondernemerstest om je vooruitgang in kaart te brengen. We sluiten af met een persoonlijk evaluatiegesprek.

Voor wie zijn deze online workshops?

Deze online workshops zijn geschikt voor coaches zoals: 
  • Jobcoaches
  • Loopbaancoaches
  • Leefstijl coaches
  • Vitaliteitcoaches
  • Teamcoaches
  • Life coaches
  • Stress en burnout coaches
  • Budget coaches
  • Ervaringsdeskundigen

 

Waarom ik?

In deze workshops deel ik kennis en vaardigheden die ik in meer dan 30 jaar ondernemerschap als zelfstandig psycholoog, coach en trainer heb geleerd en toegepast. Daarnaast heb ik talloze trainingen voor (startend) ondernemers verzorgd via de Kamer van Koophandel, het IMK, het NIVE, ISBW, De Startversneller en op de AERES Hogeschool.

Op maat voor trainers- en coachopleidingen
Ook bied ik deze workshopreeks aan bij diverse coach opleidingen, zowel live als online. Vanzelfsprekend zijn de workshops dan op maat voor deze doelgroep gemaakt.
Interesse voor jouw opleiding? Mail me op bernadette@aserto.nl

Waarom starten we met een E-Scan ondernemerstest?

Met deze test, test je hoe ondernemend jij bent. Wat is jouw Entrepreneurial Index, jouw score in vergelijk met 1.000.000 andere Nederlandse ondernemers?

E-Scan is specifiek ontwikkeld voor zzp’ers en ondernemers. En daarmee dus volledig afgestemd op ondernemen in het Midden- en kleinbedrijf. Het wetenschappelijk onderzoek is van het begin af aan gericht geweest op de strategieën die leiden tot ondernemend gedrag en succes. Inmiddels hebben meer dan 1.000.000 ondernemers de E-Scan gedaan. E-Scan is dan ook de meest betrouwbare ondernemerstest. 

 

NIEUWE DATA 

Workshop 1:
Masterclass Personal Branding + Focus kiezen

Maandag 16 januari 2023 van 13.00 uur tot 16.00 uur

Zien waar je voor staat. Zien wie jij bent. En waar je naartoe wilt. Keuzes durven maken. Leren experimenteren.
Resultaat: een concreet actieplan over hoe jij je onderscheidt van andere coaches op jouw vakgebied en welke klanten voor jou moeten kiezen.

Workshop 2:
Social Media selecteren en inrichten
Maandag 13 februari 2023 van 13.00 uur tot 16.00 uur 

Onderzoeken van je eigen Google profiel. Checken of jouw profiel bij je nieuwe focus en richting klopt.
Resultaat: een ‘congruent’ online profiel, wat past bij wie jij offline bent. Zodat jouw coach klanten jou kunnen vinden.

Workshop 3:
P
itchen en zichtbaar zijn
Maandag 27 maart 2023 van 13.00 uur tot 16.00 uur

Vertellen aan anderen wie je bent. En waar je voor staat. Onder welke randvoorwaarden lever jij je beste prestaties. Kiezen: waar zeg ik ‘Ja’ tegen en waar ‘Nee’?
Resultaat: onderscheidende pitch om te gebruiken in je netwerk, bij mogelijke opdrachtgevers en een script voor een online pitch voor je Linkedln coverstory.

Workshop 4:
Klantgericht schrijven
Maandag 24 april 2023 van 13.00 uur tot 16.00 uur

Schrijf de taal van jouw klant in je blogs en je mails. Maak coachvoorstellen waarin je laat zien dat je echt hebt geluisterd.
Resultaat: makkelijk blogs schrijven en formats van klantgerichte mails en facturen die echt bij jou en je klant passen.

Workshop 5:
Klantgesprekken voeren
Maandag 8 mei 2023 van 13.00 uur tot 16.00 uur

Contact maken met klanten die jou benaderen per telefoon, live of tijdens een intakegesprek. Opbouwen van een gesprek. Kiezen wanneer je met jouw aanbod komt. En wanneer je prijzen noemt. ‘Nee’ zeggen tegen klanten. En zelf ook omgaan met ‘Nee’.
Resultaat: met zelfvertrouwen en weerbaar klant en intakegesprekken voeren en tevreden zijn met de uitkomst.

Workshop 6:
Netwerken en onderhouden relaties
Maandag 29 mei 2023 van 13.00 uur tot 16.00 uur

Netwerk in kaart brengen. Netwerk activeren. Onderhouden van je netwerk op een manier die bij jou past en bij jouw netwerk.
Resultaat: een geactiveerd netwerk wat weet waar jij mee bezig bent, en hoe ze jou kunnen helpen.

Workshop 7:
Persoonlijke 1 op 1 ‘Buttkick’ sessie

Deze persoonlijke afspraak is maximaal 2 uur live of via Zoom met Bernadette om je persoonlijk verder te helpen met één van de thema’s uit deze training.

 1. Focus
 2. LinkedIn profiel
 3. Pitchen
 4. Intake gesprekken voeren
 5. Klantgericht schrijven
 6. Netwerken

Deze afspraak kun je tussendoor maken, als je bij een thema wat extra ondersteuning nodig hebt, of na afloop om jouw aanpak te ‘finetunen’ en samen te checken.

Kennismaken in Q&A sessies?

Iedere maand heb ik een gratis online Question en Answer sessie. Tijdens dit uur kun je al je vragen stellen over het programma, thema’s van dit programma en putten uit 30 jaar ondernemerservaring. En ken je mij nog niet en doe je niet mee met deze workshops? Geen probleem! Je bent van harte welkom om kennis te maken en je vragen te stellen.

Meld jezelf aan voor een Q&A sessie via bernadette@aserto.nl

Podcast luisteren?

Luister hier naar een podcast ‘Ik word coach’ van BNR Werkverkenners over (onder andere) het belang van ondernemersvaardigheden voor coaches

Prijs voor deze reeks workshops en masterclasses voor coaches = € 1.599.-

 • Inclusief wetenschappelijk verantwoorde E-scan voor ondernemers voorafgaand en na afloop ter waarde van 84,95.
 • Inclusief persoonlijke intakegesprek waarin we jouw doelen vaststellen.
 • Inclusief boek ‘De ondernemende ondernemer’ van Martijn Driessen.
 • Inclusief persoonlijke online ondersteuning.
 • Inclusief persoonlijk evaluatiegesprek na afloop van de volledige reeks masterclasses en workshops aan de hand van je nieuwe scores bij je afsluitende E-scan.

Vanzelfsprekend krijg je een factuur voor deze scholingskosten. En als coach en ondernemer zijn deze scholingskosten als bedrijfskosten aftrekbaar van de belasting!

En heel fijn, vanaf 2020 is Aserto Training & Coaching BTW vrijgesteld en hoef je dus geen 21% BTW meer te betalen voor de trainingen, coaching en workshops die ik verzorg.

Ik volgde de inspirerende workshop ‘Personal Branding’ voor iedereen als ZZP’er wil beginnen. Hiervoor is het heel belangrijk dat je helder hebt: “Wie ben ik?” en “Waarmee onderscheid ik me van andere mensen?”. Bernadette’ jouw online workshop van 3 uur resoneerde bij mij nog lang na. Met jouw methodiek en ontwapende persoonlijkheid bereikte je mij. Je zette ons, de groep echt op aan, en raakte onze “ikken” “onze kern” het wie wat en waarom in ons. Ik heb een waardevol iets van jou ontvangen waarmee ik mijzelf ten volste kan etaleren en profileren. 🙏

Sabine van den Bosch (via Linkedln)

Instapklaar ▶ Ondernemerssupport - Eventmanagement - ervaren in realiseren, vernieuwen, begeleiden, adviseren en ondersteunen van de stappen in -naar en tijdens bedrijfsvoering in hospitality en zakelijke dienstverlening.

Als coach heeft Bernadette mij ondersteunt in mijn ondernemerschap. Hierin heb ik haar ervaren als zeer doelgericht, positief kritisch, waarbij ze mij ruimte gaf om zelf te beslissen hoe ik zaken oppak en welke keuzes ik hierin wilde maken. Dit heeft ertoe geleid, dat ik me als coach en ondernemer ben gaan focussen; dat mijn LinkedIn profiel en mijn website hetzelfde uitstralen; dat dit ook terugkomt in de videopitch die we gemaakt hebben. Daarbij is Bernadette een fijn mens om mee samen te werken, doordat zij gericht is op het in de kracht zetten van de ander en daarin ook verbindend is.

Jeanneke Bruning

Team-booster voor de zorg: helpt leidinggevende en teams naar betere samenwerking, verbinding, energie en plezier | Lid Raad van Advies Elle Mastermind | Licentiehouder bij Rendement van Geluk, Jeanneke Bruning Coaching

Na het volgen van de Masterclass Personal Branding van Bernadette Vrijling was er meer helderheid mbt personal branding en de masterclass gaf zeker stof tot nadenken. Vooral de ‘scherpe randjes’ is voor mij een eyeopener waarmee ik aan de slag om dat om te zetten in mijn profilering.

Alessandra Janssens de Vroom

🌸 Mindfulness Mentor 🧘🏻‍♀️ Persoonlijke Groei Coach 🌱 Event Manager | Op een liefdevolle manier breng ik jou in beweging om stappen te maken in het leven en rust in jouw hoofd te creëren, Hamani4you

×