Inspiratieworkshop Personal Branding ONLINE

Datum:
Maandag 22 maart 2021 van 19.00 tot 21.00 uur 

Voor wie is deze workshop?

Als ondernemer, werkzoekende en gewoon als mens wil je je onderscheiden van alle anderen. Dit doe je door jouw unieke combinatie in kaart te brengen.

Resultaat van deze zeer interactieve workshop Personal Branding

 • Zichtbaar worden als werkzoekende of ondernemer
 • Kiezen voor een doelgroep
 • Jezelf profileren als expert
 • Jouw unieke kenmerken helder op een rijtje
 • Grotere zelfkennis
 • En met dit alles, gericht opdrachtgevers kunnen werven, jezelf profileren en als expert gevraagd worden door jouw doelgroep

De rode draad in de workshop ben jijzelf, verhelderend, soms confronterend, en altijd inspirerend om mee aan de slag te gaan.

Deelnemers beoordelen deze workshop met een 9,2 gemiddeld

Korte inhoud

 • Wat is ‘Personal Branding’?
 • Hoe gaat Personal Branding mij helpen werk te vinden?
 • Wat zijn mijn talenten? In  mijn eigen visie en in die van anderen?
 • Welke eerste indruk maak ik?
 • Wat zijn mijn ‘scherpe randjes’?
 • Hoe zet ik mijn scherpe randjes om in een herkenbaar ‘merk’ op de arbeidsmarkt of als zelfstandig ondernemer?

Werkvormen: creatieve oefeningen, samenwerken in groepjes en feedback geven en ontvangen.

Prijs: € 47,00 exclusief BTW

Locatie:

22 maart 2021 van 19.00 uur tot 21.00 uur Online

Aanmelden Workshop Personal Branding

Meld jezelf aan en mail bernadette@aserto.nl

Maximaal aantal deelnemers: 12 personen

Deelnemers beoordelen deze workshop met een 9,2 gemiddeld

De Personal Branding workshop ‘Communiceer jouw unieke aanbod’ van Bernadette heeft de deelnemende leden van Collage Netwerk enorm geïnspireerd! Door de workshop af te wisselen met oefeningen en letterlijk on the spot jezelf presenteren, drong de inhoud ook echt tot iedereen door en werd er direct resultaat geboekt. Dankjewel Bernadette, je hebt – met veel humor – ons een stap verder geholpen met het vinden van wat ons merk uniek maakt

Bijzonder om te zien hoe in korte tijd door oefeningen en feedback, een mooie mix ontstaat en scherpe randjes van mijzelf en de andere deelnemers zichtbaar worden en eye-openers met elkaar worden gedeeld. Vervolgens vormen we samen deze scherpe randjes om tot (een) kernwaarde(s).

Ik heb Bernadette leren kennen bij een workshop Personal Branding en ze heeft mij zeer aan het denken gezet. De keuzes die zij heeft voorgehouden waren zeer bruikbaar en to the point en konden ook direct in concrete acties worden omgezet. Ik heb erg veel gehad aan het middagje Personal Branding. Dank daarvoor.

Interessante workshop over personal branding. Wie ben je en hoe zorg je dat je relaties begrijpen wie je bent en wat je voor hen kunt betekenen. Interessante ervarings-voorbeelden en bloopers, want het gaat ook wel eens mis. Vanuit haar achtergrond neemt ze je mee naar de denkwijze van je relatie en dat je hier als “zender” rekening mee kunt houden zonder jezelf te verliezen. Zinvol voor een ieder die met relaties te maken heeft en wie heeft dat nu niet tegenwoordig . Dank je wel Bernadette.