Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

Beste Nieuwsbrief lezer, super leuk dat je kijkt!

Leer hier in drie video’s  zelf je ‘shit’ omdenken naar iets positiefs!

Ja leuk, ik ontvang graag ook video 2 + 3

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Tegenslag kennen we allemaal.

En hoe vervelend we tegenslag ook vinden, het is een vast onderdeel van het leven. Sterker nog, zonder tegenslag zouden we weinig leren en ook niet groeien als mens. Maar ja, dan moet je natuurlijk wel aan de slag met ‘je shit’!

Zelf tegenslag omdenken stap 1

Dit is de eerste video om je te helpen zelf je tegenslag om te denken. In deze video help ik je om eerst ruimte te geven aan hoe het echt is. Zonder weg te kijken, zonder te verdoezelen, vergoelijken en zonder hoop dat het ‘uit zichzelf wel weer goed komt’. Je maakt inventaris op over de realiteit. Dit is de eerste stap: IK BEN. En ik beloof je, deze stap geeft je weer lucht!

Meld je aan voor video 2 + 3 

Interessant voor jou? Meld je hier dan aan voor video 2 + 3. Omdat er in iedere video ook een opdracht zit, krijg je video pas morgen. Heb je lekker een dag om ermee aan de slag te gaan en het te laten bezinken. Weer een dag later ontvang je video 3.

Positief Groei model

In deze video behandel ik stap 1 van mijn Positief Groei model. Dit model ziet er zo uit:

Er zijn 3 stappen, IK BEN, IK WIL en IK DOE.
Aan de hand van deze drie stappen kun je jouw leven opnieuw vorm geven, jezelf leren waarderen voor wie jij werkelijk bent en in actie komen om dingen te veranderen die je wilt (en kunt) veranderen.

Wat doen we in video 2?

In de volgende video gaan we het hebben over hoe nu verder, stap 2 IK WIL. Als je nu met open ogen naar je shit kijkt, hoe ga jij hier dan een hit van maken?

Succes en met positieve groet!

Bernadette Vrijling

P.S. Ben je actief op LinkedIn? Link dan met mij en doe je voordeel met mijn tips over positief leven en werken!

Alvast bedankt!

×