Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

GRATIS KENNISMAKINGSWORKSHOP KLIMAATGESPREKKEN

Woensdag 3 november 19.00 uur tot 21.00 uur Ermelo

Gratis kennismakingsworkshop KlimaatGesprekken in Ermelo

Je bent bezorgd over klimaatverandering. En je wilt graag een bijdrage leveren aan de oplossing. Maar hoe doe je dat? En hoe betrek je anderen daarbij? Hoe ga je het gesprek aan?

Als jij wilt helpen Nederland klimaatneutraal te maken door zelf aan de slag te gaan, kun je je opgeven voor een workshopreeks ‘Klimaatgesprekken’. Samen met gelijkgestemden ontdek je manieren om je leven klimaatvriendelijker in te richten. Je kan oefenen, reflecteren, vragen stellen en op speelse wijze krijg je veel informatie over klimaatvriendelijker leven en anderen daarbij betrekken. De workshops zijn praktisch, ongedwongen en leuk.

Op woensdag 3 november kun je vooraf gratis kennismaken met KlimaatGesprekken. Dan organiseer ik samen met Ineke van KlimaatGesprekken, het NMP Ermelo en LETS Ermelo een interactieve introductieworkshop van 1,5 uur (2 keer 45 minuten met een pauze ertussen). In de workshop ga je zelf in groepjes aan de slag om te kijken wat jij wel (en niet) voor het klimaat kunt doen.

De ‘echte’ KlimaatGesprekken workshops starten dan in januari 2022 met een groep zowel in Ermelo als in Garderen. De data en locatie worden nog nader bekend gemaakt. Naar aanleiding van deze kennismakingsworkshop op 3 november kun je je hiervoor opgeven. Maar deze kennismakingsworkshop is ook los te volgen.

Aanmelden voor de kennismakingsworkshop op 3 november van 19.00 uur tot 21.00 uur in Ermelo doe je door mailen naar: bernadette@aserto.nl  of door het formulier in te vullen. Graag zo snel mogelijk aanmelden. Bij ons is iedereen welkom! We zullen geen corona check doen, maar wel alert zijn en zoveel mogelijk afstand houden.

UPDATE
Ondertussen hebben we locatie De Witte Heide ter beschikking gekregen van het Natuur- en Milieu Platform Ermelo (NMP) waar we, met maximaal 15 tot 20 mensen, gepaste afstand kunnen houden. Super fijn, dankjewel NMP

Meld je dus snel aan, want VOL = VOL

Adres:

De Witte Heide
linker zij-ingang Kerklaan 5a 
3851 JV Ermelo

Meer weten over KlimaatGesprekken?

Meer informatie over KlimaatGesprekken vind je hier: https://www.klimaatgesprekken.nl

In de workshopreeks van zes KlimaatGesprekken maak je deel uit van een groep mensen die elkaar helpen en inspireren. In zes workshops van twee uur verken je samen wat je kunt doen om je leven klimaatvriendelijker in te richten, op een manier die past bij je eigen situatie en doelen.

De thema’s van de 6 workshops zijn:

  1. Uitdagingen en ambities rondom het klimaat
  2. Wonen
  3. Eten
  4. Vervoer en vakantie
  5. Consumeren
  6. Klimaatgesprekken met anderen

Een coach ondersteunt daarbij en biedt praktische tips. Je leert tevens hoe je een klimaatgesprek voert met je gezin, je vrienden, bij de sportvereniging of op het werk.

Iedereen kan meedoen.  Voorkennis is niet nodig; wel de wens om klimaatvriendelijker te leven. Hoe ver je daarin gaat, bepaal je zelf. De een wil vooral kennis opdoen, een ander wil praktische tips, en een derde zoekt bondgenoten om ideeën uit te wisselen. In een voorgesprek en de eerste bijeenkomst bepaal je samen met je groepsleden je eigen doel en wensen voor de workshops.

Voor slechts 45 euro krijg je zes workshops, een prachtig lees- en werkboek en, last but not least,  de inspiratie en steun van een groep gelijkgestemden. Ervaring leert dat juist dat laatste veel oplevert!

×