Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

WORKSHOP KENNISMAKEN ChatGPT – Positief bekeken

Maak kennis met ChatGPT

Deze kennismakings-workshop  ‘ChatGPT – Positief bekeken’ is voor iedereen die ChatGPT wel eens met eigen ogen wil zien. Naast kennismaken leer ik je ook hoe je ChatGPT een beetje kan ‘trainen’ zodat hij jou gaat helpen.

Kennismaken met ChatGPT – voor wie?

Deze workshop is voor iedereen die:

  • wel heeft gehoord van ChatGPT,
  • maar er eigenlijk niets van weet,
  • en sterker nog, er eigenlijk ook weinig mee op heeft,
  • maar bij wie toch iets sluimert dat het misschien handig is er WEL iets ervan te weten.

Herken jij jezelf hierin meld jezelf dan nu aan!

Meedoen levert je op dat je in ieder geval mee kunt praten over ChatGPT. En wie weet zie jij mogelijkheden om het in te zetten in jouw leven. We zetten onze bedreigingen bril af en kijken naar de mogelijkheden laughing

Data en tijden

Op dit moment heb ik in verband met mijn sabbatical geen workshop ChatGPT gepland. Vanaf 4 december 2023 plan ik weer workshops. Interesse? Laat het me weten.

Prijs

29,95 – btw vrijgesteld en je ontvangt meteen een factuur voor je administratie.

Praktisch

Deze workshop bied ik online aan, via Zoom. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur inclusief een kleine pauze.  Je hebt GEEN eigen Zoom account nodig. Je ontvangt van tevoren een Zoom linkje van mij en daar hoef je alleen maar op te klikken om mee te doen.

Je hoeft je ook nog NIET zelf aan te melden voor ChatGPT, deze workshop draait om kennismaken nog niet om zelf toepassen. We gaan er gezamenlijk actief mee aan de slag.

Bernadette Vrijling foto

BERNADETTE EN ChatGPT

Wat heeft ChatGPT nu met Positieve psychologie, mijn specialiteit, te maken vraag je je misschien af? Voor mij echter is de connectie logisch. Positieve psychologie betekent met de stroom meezwemmen. Ruimte geven aan je eigen sterke kanten. De beste omgeving zoeken voor je uitdagingen. En open staan voor nieuwe ontwikkelingen en technologie. Mijn motto is: ‘If you can’t beat it, join it (and make the best of it)’

En dat speelt bij ChatGPT zeker een rol. Als docent kom ik niet om deze ontwikkeling heen. Studenten zullen ChatGPT inzetten voor verslagen en ik kan dat niet voorkomen of zelfs maar checken. Dus nu kijk ik naar de mogelijkheden en kansen. En die geeft ChatGPT ook voldoende! Dus wees erbij, zorg dat je bij blijft en volg mijn workshop.

×