Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

Jubileum blog INTRODUCTIE

Een parel jubileum! 30 jaar Aserto training & coaching

Op 14 januari 1991 startte ik op 27 jarige leeftijd mijn eigen bedrijf Aserto training & coaching (toen nog personeelsadvies). In 30 jaar tijd heb ik nooit aandacht aan mijlpalen besteed, maar in 2021 wil ik mijn jubileum groots vieren! Want we hebben het hier wel over een Parel jubileum!

Mijn eerste naam is Marquerite, terwijl Bernadette ‘slechts’ mijn tweede voornaam is. Marquerite betekent ‘Parel’:

“Marguerite is afgeleid van Margaretha. Margaretha is een Griekse meisjesnaam, die van het Griekse woord voor ‘parel’, ‘margaritè’, afstamt. Dit woord komt waarschijnlijk weer uit het Babylonisch, van ‘mâr galliti’ of ‘dochter van de zee, kind van het licht’.

Deze betekenissen houden verband met het geloof van de Perzen dat oesters in de nacht naar het wateroppervlak kwamen, om daar de maan te aanbidden. Ze openden hun schelpen en ontvingen een druppel dauw, die door de stralen van de maan veranderd werd in een parel”

www.24baby.nl

30 jaar ondernemerschap in 10 blogs

In 10 blogs waarin ik gemiddeld 3 jaar per blog beschrijf, neem ik je mee in 30 jaar ondernemerschap en leven. Van beginnersgeluk en beginnersfouten in de eerste 10 jaar naar een periode van stabilisatie en verval in de tweede 10 jaar. De afgelopen, laatste 10 jaar zijn het mooist! Na een diep dal en bijna tragisch einde van Aserto en mijzelf heb ik mezelf weer stap voor stap opgebouwd. Nu beter, diverser, gezonder en duidelijker.

Ga hier naar mijn Jubileum pagina voor alle 10 de blogs!

Vooruitkijken…

In mijn eerste blog, op 15 februari 2021, precies 30 jaar nadat ik echt met Aserto van start ben gegaan, beschrijf ik hoe ik na mijn studie eerst werkeloos ben en toen ineens kon kiezen uit 3 totaal verschillende banen. Ik kies voor een baan als communicatie-trainer bij de vakopleiding voor de autobranche, maar al na ruim 2 jaar start ik mijn eigen bedrijf.

Vind je mijn blogs leuk?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en lees mijn blogs als eerste!

 

dit veld niet invullen s.v.p.

6 Reacties

 1. Jan Geurts

  Beste Bernadette,

  Al weer 30 jaar “jong”. Wat een fantastische mijlpaal voor je bedrijf. Van harte gefeliciteerd en natuurlijk met de verwachting dat er nog vele mooie avonturen op je weg mogen komen.

  Wellicht ben je benkend met de de organisatie @015NOW uit delft. Zij doen met beperklt beschikbaar budget veel voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Wellicht een idee?

  Hartelijke groet,
  Jan Geurts

  • Bernadette

   Ha Jan,

   Leuk om van je te horen! En dankjewel voor je felicitaties 🙂 Ik ben er ook best trots op, op deze manier al 30 jaar mijn brood te verdienen. Met ups en downs, dat hoort erbij.

   Ik heb meteen even gekeken bij http://www.015now.nl op hun website, wat een leuke organisatie zeg! Top. Misschien kun jij contact met ze opnemen en mijn aanbod voorleggen. Als het ze dan iets lijkt, kunnen zij zelf contact met mij opnemen. Dat lijkt me de meest logische route.

   Ik hoor het graag!
   Groetjes,
   Bernadette

 2. Wil vanTol

  Ha Bernadette,

  Van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum.

  Ik zal je met interesse volgen en geniet van dit bijzondere jaar.

  Hartelijke groet,

  Wil

  • Bernadette

   Ha Wil,

   Ontzettend leuk om van je te horen! En natuurlijk fijn dat je mij blijft volgen dit leuke jubileum jaar.

   Hartelijke groeten en hopelijk tot snel ziens!
   Bernadette

 3. Bernadette

  Ha Ben,

  Dankjewel Super leuk om van je te laten horen!
  Ja, leuk he, zo’n jubileum.
  Ik vind dit ook een onwijs leuk project zoals ik het nu vormgeef. De blogs zijn heel leuk om te schrijven. En de contacten over de workshops inspireren mijzelf nu al… kun je nagaan.

  Wat goed ook om te horen dat je nog steeds met plezier op onze coaching terug kijkt. Ik laat je filmpje ook nog regelmatig zien. Ter lering en inspiratie!
  En wat heerlijk dat je bedrijf zo goed loopt. En je ook goed voor jezelf zorgt en een mooie vakantie plant. Groot gelijk! Wij houden contact.

  Groetjes,
  Bernadette

 4. Ben Barendse

  Beste Bernadette,

  Wat ben jij een kanjer. Heel erg gefeliciteerd met jouw jubileum en wat een mooie dingen doe je om hierbij stil te staan.

  Nu al weer bijna 4 jaar geleden heb ik voor het eerst met je kennis gemaakt en nog steeds moet ik aan onze sessie denken. Je hebt mij echt geïnspireerd.

  Ik volg je en blij je volgen.

  Met mij en met Regie op Loopbaan gat het super. Ik heb een hele grote caseload van 45 kandidaten. En er komt steeds nog bij. Hier ben ik blij mee en levert mij energie op en maakt dat ik ook keuzes moet maken. Eén van de keuzes is dat ik mij momenteel niet moet laten verleiden tot neven werkzaamheden of opleidingen of ……. (vul maar in). Ik werk heel hard, geniet hiervan en beloon mijzelf in juli met een prachtige wandelvakantie van een maand ( lopend met rugzak van Oslo naar Trondheim).

  Geniet van jouw successen. Mag je terecht trots op zijn

  Met vriendelijke groet,

  Ben Barendse
  Regie Op Loopbaan
  Loopbaancoaching & advies, sollicitatiebegeleiding, Outplacement, Re-integratie 2e spoor

  http://www.regieoploopbaan.nl

Vind je mijn blogs leuk?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en lees mijn blogs als eerste!

 

dit veld niet invullen s.v.p.
×