Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

De kracht van woorden… says it all!

Verleidelijk he, om je dag ‘uit te besteden’ aan wat er zoal voorbij komt. En vol komt hij heus wel. Maar als je de touwtjes in handen neemt en zelf een aantal dingen plant, krijg je ook echt iets voor elkaar. Maar ook, sinds ik iedere maand een saunadag plan, ga ik ook echt. En blijk ik daar wel degelijk ook tijd voor te hebben. Succes!
Wees jezelf! Het is nooit te laat! Of te vroeg 🙂
Wat doen we onszelf aan… Shockerend filmpje vind ik zelf…

De vier vragen van Byron Katie hebben mijn leven (en dat van duizenden anderen) positief veranderd! En wat weer een prachtig voorbeeld van hoe we anderen toeschrijven, wat wij eigenlijk zelf zijn… embarassed

Prachtig staaltje omdenken! Van vervelend wachten naar geinspireerd dansen!

Following your bliss gaat over het luisteren naar je hart, en dan ook in actie komen!
Country clean up project ‘Lets do it‘; voor een echt ambitieus project! Prachtig.
Leuke workshop gevolgd bij Elisabeth, de Videovakvrouw. Hierbij wat geruststellende tips over het maken van een fijn filmpje.

Wat een geweldige manier om je bedrijf te laten zien! Complimenten ???? VIStrainingen

Jan Geurtz geeft geweldige analyses en een hoopvolle blik op de menselijke mogelijkheid tot veranderen. Bijvoorbeeld als hij zegt dat het ‘goed is als het erg is, omdat dan veranderen dichterbij komt’. Er valt veel te leren…
Herman Finkers ‘Kussentje‘; over marketing en klantgericht denken (jaja).

De Lipdub van de CAH Vilentum Dronten, opgenomen toen ik er les gaf (maar geen lef genoeg had om mee te doen).

Women in Hollywood

Dom blondje…?? Vooroordelen, we hebben er zoveel meer dan we zelf door hebben…

Manuela van Weblish legt hier heel simpel uit hoe je als ondernemer kunt meten wat de gebruikservaring van een bezoeker op jouw website is, met de Core Web Vitals. Want jij wil vast en zeker jouw bezoeker de beste ervaring geven op je website… In deze video zie je hoe je dat simpel zelf kunt meten. En, hoe doet jouw website het?

Tja, en wat als jij hetzelfde bent als wat je een ander verwijt… Byron Katie helpt altijd weer om jezelf helder te zien en er smakelijk om te lachen. 

Leef jij je leven ‘in de mist’ of mag er kleur, kraak en smaak in jouw leven zijn? Dan geniet je van het volle palet van het leven, inclusief soms ook ‘vervelende’ gevoelens en belevenissen! Enjoy!