Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl
Geweldig! Wat een fantastisch idee. Pay back time all right…
Mijn Droom voor Den Haag is genomineerd! Ik zie veel kinderen (autochtoon en allochtoon) die bang zijn voor honden. En ouders die die angst (onbewust) versterken door hun reactie hierop. Jammer! Vooral voor die kinderen, maar ook voor de ouders. En voor mij en mijn hond Angel. Nu gaan Haagse Ondernemers denken over oplossingen hiervoor. En ik denk graag mee ????
Dit geweldige nummer van JURK verdient meer aandacht.
Daniel Lohues en Herman Finkers ‘Sneeuwen’; voor het ultieme nostalgische gevoel naar iets dat bijna net zo gebeurd is.
Spinvis ‘Koning Alcohol‘; tja, wie kent hem niet…

Thijs Maas ‘Frans is terug‘ als je, zoals ik, de alcohol achter je hebt kunnen laten…

Shockerend… wat je allemaal NIET ziet bij je beste vriend…

Oh… prachtig! Dit filmpje zorgt bij iedereen die het ziet ook de zin om ‘goed’ te doen. 

Wauw.. hoe krachtig en ongemakkelijk is het als iemand zo eerlijk alles durft te benoemen waar ook ik ongemakkelijk onder ben. Ik herken mij zeer in haar laatste zin: ‘There is nothing stronger than a broken woman who has rebuild herstelf’. 

Dit geeft weer een beetje hoop…

Mooi filmpje van het Trimbos-instituut waarin in 7 minuten uiterst helder, voor mensen met een verslaving of naasten, wordt uitgelegd wat verslaving is. Dat je niet meer kunt stoppen met een bepaald middel of gedrag. Dat dat het belangrijkste in de wereld voor je wordt. Dat je hersenen daardoor veranderen. En dat het iedereen kan overkomen!

Deze oefening is mooi laagdrempelig om te oefenen met rust vinden, aandacht hebben en liefdevol jezelf mooie dingen toewensen.