Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

De kracht van woorden… says it all!

Verleidelijk he, om je dag ‘uit te besteden’ aan wat er zoal voorbij komt. En vol komt hij heus wel. Maar als je de touwtjes in handen neemt en zelf een aantal dingen plant, krijg je ook echt iets voor elkaar. Maar ook, sinds ik iedere maand een saunadag plan, ga ik ook echt. En blijk ik daar wel degelijk ook tijd voor te hebben. Succes!
Wees jezelf! Het is nooit te laat! Of te vroeg 🙂
Wat doen we onszelf aan… Shockerend filmpje vind ik zelf…

De vier vragen van Byron Katie hebben mijn leven (en dat van duizenden anderen) positief veranderd! En wat weer een prachtig voorbeeld van hoe we anderen toeschrijven, wat wij eigenlijk zelf zijn… embarassed

Prachtig staaltje omdenken! Van vervelend wachten naar geinspireerd dansen!

Blijtanken! Hoe leuk is dat 🙂

Country clean up project ‘Lets do it‘; voor een echt ambitieus project! Prachtig.
Leuke workshop gevolgd bij Elisabeth, de Videovakvrouw. Hierbij wat geruststellende tips over het maken van een fijn filmpje.

Wat een geweldige manier om je bedrijf te laten zien! Complimenten ???? VIStrainingen

Jan Geurtz geeft geweldige analyses en een hoopvolle blik op de menselijke mogelijkheid tot veranderen. Bijvoorbeeld als hij zegt dat het ‘goed is als het erg is, omdat dan veranderen dichterbij komt’. Er valt veel te leren…
Herman Finkers ‘Kussentje‘; over marketing en klantgericht denken (jaja).

De Lipdub van de CAH Vilentum Dronten, opgenomen toen ik er les gaf (maar geen lef genoeg had om mee te doen).

Geweldig! Wat een fantastisch idee. Pay back time all right…

Dom blondje…?? Vooroordelen, we hebben er zoveel meer dan we zelf door hebben…

Manuela van Weblish legt hier heel simpel uit hoe je als ondernemer kunt meten wat de gebruikservaring van een bezoeker op jouw website is, met de Core Web Vitals. Want jij wil vast en zeker jouw bezoeker de beste ervaring geven op je website… In deze video zie je hoe je dat simpel zelf kunt meten. En, hoe doet jouw website het?

Tja, en wat als jij hetzelfde bent als wat je een ander verwijt… Byron Katie helpt altijd weer om jezelf helder te zien en er smakelijk om te lachen. 

Leef jij je leven ‘in de mist’ of mag er kleur, kraak en smaak in jouw leven zijn? Dan geniet je van het volle palet van het leven, inclusief soms ook ‘vervelende’ gevoelens en belevenissen! Enjoy!

Mooie uitleg over jobcrafting!

Wauw.. hoe krachtig en ongemakkelijk is het als iemand zo eerlijk alles durft te benoemen waar ook ik ongemakkelijk onder ben. Ik herken mij zeer in haar laatste zin: ‘There is nothing stronger than a broken woman who has rebuild herstelf’. 

Dit geeft weer een beetje hoop…

Shockerend… wat je allemaal NIET ziet bij je beste vriend…

Oh… prachtig! Dit filmpje zorgt bij iedereen die het ziet ook de zin om ‘goed’ te doen. 

Spinvis ‘Koning Alcohol‘; tja, wie kent hem niet…

Thijs Maas ‘Frans is terug‘ als je, zoals ik, de alcohol achter je hebt kunnen laten…

Mooi filmpje van het Trimbos-instituut waarin in 7 minuten uiterst helder, voor mensen met een verslaving of naasten, wordt uitgelegd wat verslaving is. Dat je niet meer kunt stoppen met een bepaald middel of gedrag. Dat dat het belangrijkste in de wereld voor je wordt. Dat je hersenen daardoor veranderen. En dat het iedereen kan overkomen!

Deze oefening is mooi laagdrempelig om te oefenen met rust vinden, aandacht hebben en liefdevol jezelf mooie dingen toewensen. 

De inzet van woningcorporaties is niet gering – vanaf minuut 8.16

×