Minder dan vier jaar zelfstandig ondernemer in Overijssel? Of begin jij binnenkort? En kun jij nog wel een steuntje gebruiken?

IkStartSmart helpt jou! Dit programma van de Kamer van Koophandel in samenwerking met de provincie Overijssel helpt zelfstandig ondernemers in de eerste (lastige) jaren met succesvol starten.
Wil jij jouw meerwaarde ten opzichte van andere ondernemers in hetzelfde vakgebied helder krijgen? Jouw onderscheidend vermogen scherp inbrengen in jouw producten en diensten palet? Aan de slag met jouw doelgroep en hoe je een authentieke profilering neerzet? Maak dan met mij een vrijblijvende kennismakingsafspraak. Of nog leuker, kom (gratis!) kennismaken bij mijn Inspiratieworkshop ‘Personal Branding’ nu als Themabijeenkomst voor jullie georganiseerd door de Kamers van Koophandel.

Coaching en masterclasses

Via IkStartSmart kun jij aan de slag met jouw onderscheidend vermogen als ondernemer. Met de meerwaarde die jij persoonlijk toevoegt aan jouw producten en diensten. Datgene wat jij alleen jij meebrengt binnen deze business.
Want een heldere kijk op je profilering en je doelgroep is nodig om sterk van start te gaan. En daar zetten we bij deze coaching op in! Vanuit 26 jaar ondernemers- en coachingservaring, mijn expertise als docent en trainer, begeleid ik jou in een aantal 1 op 1 sessies, om een heldere kijk te formuleren op dit soort punten en in concrete acties om te zetten!

IkStartSmart Overijssel, 1000 euro coachingsvoucher

Omdat jij gaat ondernemen via IkStartSmart binnen de provincie Overijssel, heb je naast het basisprogramma ook de beschikking over het programma PLUS. Met een voucher van € 1000 euro kun je dan gebruik maken van coaching. Om aan te vullen op wat jij nodig hebt om succesvol te ondernemen!

Heb je interesse om aan de slag te gaan? Wil je weten of dit bij jou past? Bel me dan via 06 430 55 434 of stuur me een mail via ln.ot1524517067resa@1524517067etted1524517067anreb1524517067 en dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op om door te spreken wat ik voor jou kan betekenen!

Twijfel je nog een beetje? Kijk dan eens rond op mijn website, en bel me om jouw overwegingen en vragen te bespreken.

Natuurlijk help ik je ook om jouw aanvraag te doen voor de coachingsvoucher bij de Provincie Overijssel.

Succesvol Ondernemen

Speciaal voor IkStartSmart heb ik een coach programma ‘Succesvol Ondernemen’ ontwikkeld waarin jij zelf, ondersteund door mij,  een succesvol Personal Brand rondom jouw bedrijf, product en/of dienst neerzet. Inclusief bijbehorende verkoopmethodiek en gebruik van Social Media die echt bij jou passen. Zodat jij helemaal jezelf bent, en daarin schittert! En je brood verdient.

Thema’s coachprogramma ‘Succesvol ondernemen’:

Ieder thema is ook ‘los’ als coachafspraak beschikbaar.

  1. Jouw persoonlijk Personal Brand vinden, ‘Personal Brand coaching’
  2. Doelgroep(en) vinden voor jouw aanbod
  3. Personal Branding en (Social) Media; doelgroepen benaderen
  4. Personal Branding & pitchen (met video opnamen)
  5. Personal Branding & mailen en bellen (met telefoon opnamen)

Concreet:

  • Per afspraak werken we 1,5 tot 2 uur
  • De locatie is in jouw woonplaats of op een locatie die voor ons beiden goed bereikbaar is
  • Losse thema afspraken zijn altijd mogelijk
  • Tussentijdse ondersteun ik jou via de mail en/of telefoon

Neem nu actie voor ondernemerscoaching  ‘Succesvol ondernemen’ en bel mij vandaag nog op 06 – 430 55 434.

Wat is IkStartSmart?

IkStartSmart is een programma van 12 maanden, ontwikkeld door de Kamer van Koophandel samen met de provincie Overijssel. IkStartSmart helpt ondernemers bij een succesvolle start van hun eigen bedrijf. Het programma is voor mensen die serieuze plannen hebben om een bedrijf te gaan starten, maar ook voor ondernemers die al zijn begonnen. De provincie Overijssel biedt ook een programma PLUS aan, met een voucher om gebruik te maken van coaching en masterclasses. Als IkStartSmart coach bied ik de ondernemers van Overijssel ondernemerscoaching aan.