Het verhaal van Fleur

Portret van iemand na Aserto training en/of coaching

Nieuw leven, nieuwe kansen

Fleur is sinds een jaar moeder. Tijdens haar zwangerschapsverlof staat haar bedrijf voor live muziek management en werk als zangeres natuurlijk even stil. Fleur verwacht de uitbreiding van haar bedrijf na haar verlof (naast haar werkzaamheden binnen de muziek) meteen weer op te pakken, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Wel heeft ondernemende Fleur al snel weer het ene idee na het andere, toch valt het haar lastig om een concreet plan van aanpak te maken.

Frisse blik

Zo leer ik Fleur kennen. Ik word haar ‘frisse blik en sparringpartner’ tijdens een Personal Branding coaching sessie over haar volgende carrière stap. Ik merk al snel dat Fleur een geboren ondernemer is. Ze weet precies hoe succesvol ondernemerschap eruit ziet. Ook kijkt Fleur kritisch naar zichzelf en anderen. Zo komen we tot de opzet van de ‘Mystery Visitor Scan’ voor horeca en culturele bedrijven. Fleurs ervaring met klantgerichtheid als totaalervaring, hospitality, commerciële vaardigheden in een culturele setting en projectmanagement maar ook haar persoonlijke eigenschappen als perfectionisme, organisatietalent, lef en schrijfkunst maken Fleur tot een top ‘mystery klant’, betaalbaar voor iedere ondernemer.

Meteen 2 opdrachten

En Fleur zou Fleur niet zijn, als ze dit plan niet meteen de volgende dag ‘pitcht’ bij Open Coffee Zwolle en er twee opdrachten mee binnenhaalt! Naast een actieve bijdrage aan de organisatie van het stadsstrand Stränd in Zwolle, gaat Fleur nu ook aan de slag als Mystery klant voor een hotelketen.

Aanbod van Fleur!

Wat ontbreekt er nog aan het Business plan van Fleur? Een goede naam!Wie helpt Fleur met het bedenken van een goede bedrijfsnaam, huisstijl en logo? Zo makkelijk als ze dit voor anderen bedenkt, zo lastig vindt Fleur het voor haar eigen bedrijf. In ruil voor jouw ‘winnende idee’ krijg je van Fleur een ‘Mystery Visitor Scan’ van jouw bedrijf, of denkt Fleur mee met jou over waar jij mee zit. Reacties en contact kunnen via Bernadette@aserto.nl of rechtstreeks naar Fleur_Sterre@hotmail.com.