Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

Positief Groei programma

Alle data, de prijs en inschrijven

Data 2023

Stap 1, de vierdaagse retraite IK BEN begint op maandag 5 juni om 12.00 uur met een gezamenlijke lunch en even ‘landen’ en gaat door tot donderdag 8 juni rond 16.00 uur.

Stap 2, de tweedaagse training IK WIL begint op maandag 26 juni om 10.00 uur en we gaan lekker door tot dinsdag 27 juni 16.00 uur.

Stap 3 met drie online sessies IK DOE is op:
dag 1 – vrijdag 14 juli 10.00 tot 13.00 uur
dag 2 – vrijdag 1 september 10.00 tot 13.00 uur
dag 3 – vrijdag 15 september 10.00 tot 13.00 uur

Het afsluitende live dagdeel op een verrassende locatie: vrijdag 29 september vanaf 13.00 uur inclusief diner

Locatie stap 1 + stap 2:

Onze locatie is De Witakker in Rijs (Gaasterland in Friesland). Naast alle onderwerpen is bij stap 1 + stap 2 natuurlijk ook ruimte voor:

 • heerlijk ontspannen op het strandje van de Mirnser klif (400 meter afstand)
 • wandelingen in het Rijsterbos (200 meter verderop) samen of alleen (wandelschoenen of kaplaarzen, altijd handig!)
 • rusten in je persoonlijke slaapkamer met eigen badkamer
 • yoga of sporten (neem makkelijke (sport)spullen mee!)
 • open haard stoken
 • lekker lezen
 • schrijven in een dankbaarheidsdagboek
 • persoonlijke 1 op 1 gesprekken

Adres

De Witakker
Marderleane 3
8572 WG Rijs
En heel fijn! Deze locatie is volledig rolstoel toegankelijk!

Aantal deelnemers

Het minimumaantal deelnemers is 6 personen en het maximum 14 personen. Daarom is aanmelden voor zaterdag 1 april (en een vroegboekkorting ontvangen!) van groot belang. Ik reserveer onze locatie en ga uit van minimaal 6 deelnemers.

Prijs

De prijs voor het Positief Groei programma met inclusief:

 • IK BEN vierdaagse retraite inclusief 3 overnachtingen op een persoonlijke kamer met eigen badkamer in De Witakker in Rijs, alle maaltijden en verzorging tijdens de training plus boek ‘Nooit meer doen alsof’ van Aukje Nauta als inspiratie en een verrassingsworkshop door een gastdocent
 • IK WIL tweedaagse training inclusief 1 overnachting in De Witakker in Rijs op een persoonlijke kamer met eigen badkamer, alle maaltijden en verzorging tijdens de training plus boek ‘Ja maar wat als alles lukt’ van Berthold Gunster (Omdenken)
 • IK DOE drie dagdelen online coaching + live afsluitend dagdeel inclusief diner plus boek ‘100 dingen die succesvolle mensen doen’ van Nigel Cumberland met superveel tips als inspiratie.

is  3200,-  btw vrijgesteld en all-inn. Tien procent van jouw betaling draagt bij aan de betaling voor deelnemers die dit programma niet volledig zelfstandig kunnen betalen. En vanzelfsprekend krijg je een factuur voor deze scholingskosten.

Want als Zzp’er zijn deze scholingskosten als bedrijfskosten aftrekbaar van de belasting. En heel fijn, vanaf 2020 is Aserto Training & Coaching BTW vrijgesteld en hoef je dus geen 21% BTW meer te betalen voor de trainingen, coaching en workshops die ik verzorg.

Als medewerker in loondienst kun je voor dit Positief Groei programma vaak je individuele scholingsbudget inzetten. Veel organisaties investeren in hun mensen. Informeer eens bij je werkgever of er voor je ontwikkelbehoefte een opleidingsbudget beschikbaar is. Voor een werkgever valt deze investering onder personeelskosten en zijn daarom ook aftrekbaar.

Heb je momenteel een uitkering en onvoldoende middelen om mee te doen met dit Positief Groei programma, maar ben je wel zeer gemotiveerd, neem contact met me op voor een persoonlijke financiële afspraak zodat je toch mee kunt doen.

Vroegboekkorting

Boek je voor zaterdag 1 april 2023 betaal je geen 3200,- maar 3000,- en ontvang je dus maar liefst 200,- vroegboekkorting. Dit hangt samen met reserveringsafspraken met onze geweldige locatie De Witakker in Rijs voor stap 1 + stap 2, waar we in totaal 6 dagen zullen verblijven. Want mochten we toch met te weinig zijn om het Positief Groei programma op deze locatie door te kunnen laten gaan, moet ik  annuleringskosten van het totaalbedrag betalen. Na 1 april lopen  deze annuleringskosten op en je begrijpt dat dit een fors bedrag is. Meld je daarom op tijd aan en ontvang de vroegboekkorting van 200 euro. Natuurlijk weet je zo óók zeker dat je erbij kunt zijn 🙂

Gun jezelf dit unieke programma, helemaal voor jouzelf, op deze prachtige locatie aan het water en bij het bos. 

Ik nodig je van harte uit om tot jezelf te komen. Waar je in een veilige en mooie omgeving jezelf uitdaagt en ontdekt wie je werkelijk bent. Vervolgens ga je met jouw persoonlijke wensen aan de slag en zet je die om in concrete acties.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer ontvang ik de factuur?

Je ontvangt de factuur bij het bevestigen van je inschrijving. Eventueel kun je in termijnen betalen. Neem daarvoor even contact met mij op.

Mijn werkgever betaalt – Hoe regel ik dat?

Betaalt jouw werkgever? Dan is het het makkelijkst om de factuur eerst zelf te betalen. Je ontvangt automatisch een factuur en deze kun je declareren bij je werkgever.

Werkt het binnen jouw organisatie anders? Stuur me dan de juiste adressering voor de factuur, inclusief kostenplaats. Ik stuur de factuur dan rechtstreeks naar jouw organisatie.

Wat als ik een datum niet kan van het Positief Groei programma?

Het programma is opgezet als een groeiprogramma. Jouw aanwezigheid is hierbij belangrijk, zowel voor jezelf als voor de rest van de groep. Behalve in noodgevallen is het wel de bedoeling dat je alle dagen aanwezig bent

Tot wanneer kan ik mijn deelname annuleren?

Je kunt tot een maand voorafgaand aan de start van het Positief Groei programma gratis annuleren. Annuleer je later en heb je een vervanger voor jouw deelname is annuleren nog steeds gratis. Heb je echter geen vervanger voor jouw deelname betaal je een vergoeding voor jouw hotelkamer en de ingekochte catering en verzorging.

Overlappen het Positief Groei programma en de Positief workshops elkaar?

Amper, het programma zal hooguit 10% hetzelfde zijn. En dan zijn het altijd oefeningen of onderdelen die je makkelijk meerdere keren kunt meemaken of ervaren. Dus je bent van harte welkom bij zowel de Positief workshops als het Positief Groei programma.

Ik heb zien staan, gegarandeerd resultaat en niet goed, geld terug. Hoe werkt dat dan?

Natuurlijk zou het kunnen gebeuren dat het Positief Groei programma jou toch niet brengt wat je verwacht. Ik houd wel steeds ‘de vinger aan de pols’, zodat we zoveel mogelijk aan jouw wensen tegemoet kunnen komen tijdens het programma. Mocht dit niet voldoende voor jou zijn, geef ik jou het betaalde bedrag terug, zonder verdere vragen of discussie. Je betaalt dan alleen een vergoeding voor jouw hotelkamer en de ingekochte catering en verzorging.

×