Op deze pagina deel ik graag met jou wat mij zakelijk inspireert. 

De kracht van woorden… says it all!

Ikigai. Eigenlijk is het een soort Japanse Personal Branding. Waarbij je zoekt naar waar het voor jou makkelijk en goed is. En waar je het meeste bij kunt dragen. Op de arbeidsmarkt, en vooral gewoon als mens. Mooi.

Wat een geweldige manier om je bedrijf te laten zien! Complimenten 🙂 VIStrainingen

Verleidelijk he, om je dag ‘uit te besteden’ aan wat er zoal voorbij komt. En vol komt hij heus wel. Maar als je de touwtjes in handen neemt en zelf een aantal dingen plant, krijg je ook echt iets voor elkaar. Maar ook, sinds ik iedere maand een saunadag plan, ga ik ook echt. En blijk ik daar wel degelijk ook tijd voor te hebben. Succes!

Following your bliss gaat over het luisteren naar je hart, en dan ook in actie komen!

Uitstellen, uitstellen, uitstellen… Niet meer doen! Begin juist je werkdag met de zwaarste klus, het moeilijkste telefoontje of datgene waar je het minste zin in hebt. En dan… oh wat een opluchting. A. Het valt vaak best mee als je het eenmaal gedaan hebt. B. Nu heb je een hele heerlijke dag voor je liggen om allerlei leuke dingen te doen!

Interessant filmpje over 4 stijlen van charisma. Ik ken van alle 4 de stijlen wel voorbeelden in mijn directe omgeving. Jij ook?

Sluit het jaar af met Marie Forleo. In 3 vragen kijk je terug en kun je met een goed gevoel 2016 achter je laten en lekker door naar 2017!

Leuke workshop gevolgd bij Elisabeth, de Videovakvrouw. Hierbij wat geruststellende tips over het maken van een fijn filmpje.

Ik ken Cora Verhagen van het Collage Netwerk uit Rotterdam. In deze video geeft ze 5 inspirerende ideeën wat je op de achterkant van jouw visitekaartje kunt zetten.

MyMethods, werken met veel verschillende werkvormen, zodat voor iedere deelnemer en voor iedere leerstijl de bijeenkomst of training inspirerend is en blijft. Daar wordt ik heel blij van!

Selma Foeken geeft video adviezen als Blog. Een leuk en inspirerend idee!

Jan Geurtz geeft geweldige analyses en een hoopvolle blik op de menselijke mogelijkheid tot veranderen. Bijvoorbeeld als hij zegt dat het ‘goed is als het erg is, omdat dan veranderen dichterbij komt’. Er valt veel te leren…

Byron Katie ‘I want the cancer to stop growing’  (korte versie) en ‘My mom needs a dog’en ‘I need more money’.

Country clean up project ‘Lets do it‘; voor een echt ambitieus project! Prachtig.

De Lipdub van de CAH Vilentum Dronten, opgenomen toen ik er les gaf (maar geen lef genoeg had om mee te doen).

Herman Finkers ‘Kussentje‘; over marketing en klantgericht denken (jaja).

Abraham Hicks ‘The path comes to you’ ; speciaal de zin op 2:10 “You’re not trying to find that job, you prepare yourself so it can find you…

Women in Hollywood!