Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

Laat anderen maar vertellen wat ze van mij vinden… dan hoef ik dat zelf niet te doen.

Haha, eerlijk gezegd is deze spreuk hierboven niet echt mijn stijl. Ik vind dat je zelf je eigen sterke kanten goed moet weten. Tenslotte help ik mensen om hun eigen sterke kanten in kaart te brengen en die te verbinden aan hun aanbod aan een werkgever of opdrachtgever. Dan geef ik zelf graag het goede voorbeeld.

Maar… tegelijk is het natuurlijk ook zo dat een ander mens andere kanten van je ziet dan jijzelf van jezelf kunt zien. Ik laat daarom anderen op deze pagina met veel plezier aan het woord. Alle aanbevelingen heb ik via Linkedln ontvangen, en zijn dus verifieerbaar

.

Normaal gesproken zou ik moeten beginnen met: ‘In mijn opleiding Jobcoach bij de Capabel Hogeschool vind ik de lessen van Bernadette…’ Maar heel eerlijk? Voor Bernadette vind ik een standaard zin niet passend.  Bernadette is niet ‘standaard’. Wat is Bernadette dan wel voor mij als docent? Dynamisch, kundig, hartelijk, vrolijk en een dosis gevoel voor humor! Op de middelbare school waren er altijd ’tofste’ leraren, nu geloof ik niet dat dit het doel is van Bernadette. Maar deze ’tofste’ leraren brachten je wel het meeste bij nietwaar? Daar kon je veel feedback van accepteren, ook al was het soms confronterend. Bernadette staat genoteerd op mijn lijstje ;). 

Soms vraag ik mij wel eens af: waar haalt een docent het vandaan om zo in de avonduren voor de klas te gaan staan. Waarschijnlijk om dezelfde reden waarom ikzelf in de avonduren in de banken ga zitten: intrinsieke motivatie. Een betere motivator bestaat niet. Leest u dit? Doe haar de hartelijke groeten van mij. 

Jacqueline Baggerman

Werkcoach jongeren, VSO-Pro/regulier Jobcoach @ Werkzaak Rivierenland

Bernadette heeft me weten te raken met haar unieke karakter. Bovengenoemde is betrokken, oprecht geïnteresseerd en durft zichzelf te zijn ongeacht wat anderen hiervan denken/vinden. Bernadette kan respectvol zeggen wat gezegd moet worden en durft buiten vaste kaders te denken. Zo herinner ik me nog hoe zij (opzettelijk) op twee verschillende schoenen voor de groep stond. Naast tal van praktische tips met betrekking tot o.a. gespreksvaardigheden heb ik van Bernadette geleerd dat het gaat om de inhoud. Door haar inzet van een provocatieve coachingsstijl heb ik bijzondere inzichten verkregen. Zij begreep wat ik nodig had, een goede buttkick van de buttkick-coach.

Jay Konstantin Argyriadis

Mensgerichte casemanager / hoopverlener / gids

Als coach heeft Bernadette mij ondersteunt in mijn ondernemerschap. Hierin heb ik haar ervaren als zeer doelgericht, positief kritisch, waarbij ze mij ruimte gaf om zelf te beslissen hoe ik zaken oppak en welke keuzes ik hierin wilde maken. Dit heeft ertoe geleid, dat ik me als coach en ondernemer ben gaan focussen; dat mijn LinkedIn profiel en mijn website hetzelfde uitstralen; dat dit ook terugkomt in de videopitch die we gemaakt hebben. Daarbij is Bernadette een fijn mens om mee samen te werken, doordat zij gericht is op het in de kracht zetten van de ander en daarin ook verbindend is.

Jeanneke Bruning

Team-booster voor de zorg: helpt leidinggevende en teams naar betere samenwerking, verbinding, energie en plezier | Lid Raad van Advies Elle Mastermind | Licentiehouder bij Rendement van Geluk, Jeanneke Bruning Coaching

Ik volgde de inspirerende workshop ‘Personal Branding’ voor iedereen als ZZP’er wil beginnen. Hiervoor is het heel belangrijk dat je helder hebt: “Wie ben ik?” en “Waarmee onderscheid ik me van andere mensen?”. Bernadette’ jouw online workshop van 3 uur resoneerde bij mij nog lang na. Met jouw methodiek en ontwapende persoonlijkheid bereikte je mij. Je zette ons, de groep echt op aan, en raakte onze “ikken” “onze kern” het wie wat en waarom in ons. Ik heb een waardevol iets van jou ontvangen waarmee ik mijzelf ten volste kan etaleren en profileren. 🙏

Sabine van den Bosch

Instapklaar ▶ Ondernemerssupport - Eventmanagement - ervaren in realiseren, vernieuwen, begeleiden, adviseren en ondersteunen van de stappen in -naar en tijdens bedrijfsvoering in hospitality en zakelijke dienstverlening.

Deze week heb ik Ikigai coaching gehad van Bernadette, in haar tuin in Garderen.
Wat een bijzondere middag! Het plaatje was compleet. Heerlijke plek, mooie mensen, inspirerende en inzichtgevende vragen en opmerkingen. En nu aan de slag met het stoppen met mezelf klein maken en mezelf gewoon laten zien zoals ik ben: spontaan, kunstzinnig en passievol.

Elbreg Scheele

Eigenaar ElbregScheeleArt / Directiesecretaresse Gelre ziekenhuizen

Bernadette kan ik omschrijven als een trainer met enorm veel energie, kracht en flexibiliteit. Dit heb ik live meegemaakt maar ook online blijft dit overeind. Bernadette liet zich na 16 maart 2020 als een van de eerste trainers onmiddellijk bijscholen op online gebied waarna we samen meteen hebben uitgeprobeerd of oefengesprekken een meerwaarde hebben om toe te voegen aan haar programma. De manier waarop ze de training geeft, deelnemers begeleidt, overzicht houdt en switcht van trainer naar facilitator brengt enorm veel structuur en rust bij het oefenen. Dit is voor iedereen (ik incluis) echt heel prettig. Ik kan haar van harte als online trainer aanbevelen. 

Berdine Segers

Senior trainingsacteur | assessmentacteur | co-trainen | Pro-Trainingsacteurs | Van lastig gesprek naar..... fijn om met elkaar te praten |

De training was echt geslaagd Bernadette Vrijling! Je bent een bevlogen docente, had een prettige groep deelnemers bij de training, en ook een leuke trainingsactrice ( Berdine Segers). Ik heb veel geleerd, heb kunnen oefenen met vele werkvormen en met Berdine! En niet onbelangrijk: ik heb ook echt gelachen tijdens de trainingsdagen! Nogmaals bedankt voor de geweldige training!   

Tinneke Herfkens

(Online) docent en auteur sociale zekerheid

Met veel plezier kijk ik terug op de training ‘Train de online trainer’ die mij heel wat handvatten heeft gegeven om mijn taaltrainingen om te zetten van offline naar online. Veel werkvormen, veel tips en leuke interactie met de andere cursisten van wie veel geleerd heb en waardevolle feedback van heb gekregen. Bernadette is een prettig mens die de rust bewaart en met flair een live online training geeft.

Annemarie Kap

Taalexpert | Virtual Business Manager| Taaltrainer | Vertaler | Notulist | Organisatietalent)

Ik ervaar Bernadette als positief confronterend, helder, direct en doelgericht. In haar workshop Personal Branding geeft ze creatieve oefeningen, feedback en praktische tips, waar je direct wat mee kan. Dank voor deze inspirerende workshop!

Aurélia Oldenhuis

✺ Open voor het ongekende

Beste Bernadette, hartelijk dank voor het verzorgen van de inspirerende workshop over “Personal Branding” voor ons, als enthousiaste groep ICT werkzoekenden die zich hebben ingeschreven voor het uitdagende ontwikkelingstraject “pICTure You”. Wat enorm leuk was om te zien is dat het wel degelijk mogelijk is, ondanks je scherpe randjes, o.a. je leeftijd, om jezelf toch interessant te maken voor potentiële nieuwe werkgevers. Je weet wat je leuk vindt, je weet waar je goed in bent en je bent realistisch dus is de boodschap: VERKOOP JEZELF. De handvatten die de groep zijn meegegeven, onder meer hoe maak je jezelf herkenbaar, hoe onderscheid je je van anderen, hoe inspireer je anderen om mee te denken over jouw kansen als werkzoekende. Jij, als persoon met je scherpe randjes, bent misschien niet aantrekkelijk voor sommige werknemers maar dat geeft niet, hetgeen jou onderscheidt van anderen opent wellicht wel deuren naar werkgevers die dit wel interessant vinden. Verder werd er benadrukt om in al je vormen van communicatie (LinkedIn, Twitter, Instagram, visitekaartjes etc. etc.) consistent te zijn, wees creatief. Tenslotte waren de tips hoe te pitchen voor de één een open deur en voor de andere bijzonder interessant. Ik kan werkzoekenden en geïnteresseerden je te laten informeren over de workshop!

Peter Been

Teamleider Meldkamer bij APCOA PARKING Nederland B.V.)

Wow, jij bent goed Bernadette! Ik stond er versteld van hoe jij precies de juiste woorden weet te vinden om mijn bloedeloze pitch om te toveren tot een aantrekkelijk verhaal dat heel precies zegt wat ik doe. Super!

Marleen de Korver

Webdesign voor wereldverbeteraars ★ Visuele contentmarketing ★ WordPress ★ Google Analytics ★ Training & Advies

Waauw, wat een enthousiasmerend optreden als gastspreker en met zoveel passie gebracht. Heel inspirerend, verrassend en bovendien doorspekt van praktische tips. Oefeningen die mij bovendien bij zullen blijven. Dank je wel!

Jan Geurts

|Financieel begeleider | Budgetcoach | Budgetbeheer | Consulent geldzaken | Schuldhulpverlening | Beschikbaar als Financiële Brandweerman|

×