Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

Training ‘Activerend coachen’

Voor de coach die graag anderen aan het werk zet 🙂

Activerend coachen

Als toegewijde en bekwame coach kan het soms voelen alsof jij de enige bent die echt inzet toont tijdens een coachgesprek. Voorbereiden, uitvoeren, en ook nog achteraf van alles regelen – je hebt het er maar druk mee! Wat je wilt is dat jouw klanten aan het werk gaan in plaats van jijzelf.

 

Onze eendaagse training ‘Activerend Coachen’ biedt de oplossing. Ontwikkel de vaardigheden die nodig zijn om coachgesprekken te voeren waarin jouw klanten actief aan de slag gaan en echt leren. Laat het gevoel van trekken aan een dood paard achter je en leer hoe je jouw coachsessies omzet in dynamische en effectieve interacties.

Klaar om de regie in handen te geven aan je klanten? En zelf te ervaren hoe activerend coachen jouw aanpak transformeert? Schrijf je samen met een groepje collega’s of vakgenoten aan voor deze training, en ontdek de sleutel tot een succesvolle en motiverende coachingervaring!

 

Wat is het resultaat van deze training?

Na het volgen van deze training, weet jij hoe je:

  • een coachgesprek activerend kunt voeren;
  • diverse werkvormen in kunt zetten voor jouw coaching;
  • omgaan met weerstand en smoesjes bij klanten.

Uiteraard ervaar je hierna ook meer zelfvertrouwen in het aanbieden èn succesvol vormgeven van jouw coachgesprekken en/of andere diensten na deze praktijkgerichte training!

Hoe bereiken we dit resultaat?

Tijdens 1 dag ga je aan de slag met een groep van maximaal 8 personen. We delen onze vragen en ideeën met elkaar. We denken met elkaar mee en inspireren elkaar. En natuurlijk deel ik meer dan 30 jaar praktijkervaring met inspirerend training geven met jou!

Dagdeel 1 is gericht op het praktisch oefenen met mogelijke werkvormen. Zoals brainstorm oefeningen, doelen stellen, oefeningen om een keuze te maken, reflectie oefeningen en fysieke oefeningen. Zo ervaart je klant meer zelf en gaat meer dingen doen en ervaren in plaats van alleen te praten.

Tijdens dagdeel 2 oefen je als coach in een echt coachgesprek en krijg je eerlijke en heldere feedback. Ook ervaar je een activerend gesprek als deelnemer.

We leren van elkaar en ervaren in de praktijk wat wel en niet werkt.

Liever niet dit…

Voor wie is deze training?

Deze training is geschikt voor:

  • Coaches
  • Teamleiders
  • HR adviseurs
  • Mentoren
  • Iedereen die andere mensen via persoonlijke gesprekken wil motiveren om in actie te komen

Individuele coaching is ook mogelijk!

Je kunt deze training ook als individuele coaching/training ontvangen! Dan zijn we meestal 2 x 1 à 1,5 uur bezig. De prijs is afhankelijk van of we het live op locatie doen of online via Zoom. Klik  voor meer informatie 1 op 1 Coaching on the job voor coaches

Oefenen met werkvormen en interactie

In deze training ‘Activerend coachen’ oefenen wij met interactie en verschillende werkvormen.

Voorbeeld: Laat je klant op de zes zijden van deze dobbelsteen mogelijke gespreksthema’s zetten en dobbel waar hij of zij gaat beginnen.

Prijs

De prijs is € 1600 euro per groepje van maximaal acht personen aan deze inspirerende training van 1 dag. Dus een overzichtelijke € 200 euro per persoon. Deze prijs is exclusief de locatie- en verzorgingskosten. En inclusief de voorbereiding en de reis- en verblijfskosten van de trainer.

En heel fijn, vanaf 2020 is Aserto Training & Coaching BTW vrijgesteld en hoef je dus geen 21% BTW meer te betalen voor de trainingen, coaching en workshops die ik verzorg.

Aantal deelnemers

Maximaal 8 deelnemers, zodat er veel persoonlijke aandacht is. Je meldt je aan met een groepje collega’s, vakgenoten of netwerk-leden.

Onlangs mocht ik van Bernadette een training volgen. Bernadette heeft een zeer eigen stijl van trainen waar ik als deelnemer veel aan heb gehad. Dit op zowel (vak)inhoudelijk niveau alsook op communicatie-niveau.

Als trainer switcht ze feilloos en zeer natuurlijk in haar docerende rol (aangaande het overdragen van informatie) naar haar coachende rol (in het toepassen van deze informatie in praktijkvoorbeelden).

Daarnaast weet ze haar netwerk goed in te zetten om deelnemers verder te helpen in zijn/haar ontwikkeling.

Thomas Oldenhuis (via Linkedln)

Adviseur bij T.J. Consultancy B.V.

In het kader van mijn jobcoachopleiding bij Elan Training heb ik afgelopen week 2 trainingsdagen mogen bijwonen met Bernadette als trainer. Het is echt heel erg mooi om te ervaren hoe Bernadette haar enorme bevlogenheid, kennis en kunde vertaald naar 2 zeer inspirerende opleidingsdagen. Dank daarvoor!

Rob Besselink (via Linkedln)

Mede-eigenaar & Directeur | V-boost Re-integratie | Training | Consultancy | Levensgenieter | Beschikbaar op projectbasis

Bernadette is een enthousiast, inspirerend en creatief persoon en heeft veel kennis van zaken. Voor ons zijn dit eigenschappen die we graag in een docent terug zien. Ze heeft aandacht voor persoonlijke en vak-/lesinhoudelijke onderwerpen. Haar creativiteit maakte de lessen altijd boeiend. Les van haar krijgen voelde als een cadeautje.

Chantal te Pas en Angelique, Vera, Hoyam, Shadee,

Testimonial door studenten Toegepaste psychologie Utrecht

Bernadette heeft me weten te raken met haar unieke karakter. Bovengenoemde is betrokken, oprecht geïnteresseerd en durft zichzelf te zijn ongeacht wat anderen hiervan denken/vinden. Bernadette kan respectvol zeggen wat gezegd moet worden en durft buiten vaste kaders te denken. Zo herinner ik me nog hoe zij (opzettelijk) op twee verschillende schoenen voor de groep stond. Naast tal van praktische tips met betrekking tot o.a. gespreksvaardigheden heb ik van Bernadette geleerd dat het gaat om de inhoud. Door haar inzet van een provocatieve coachingsstijl heb ik bijzondere inzichten verkregen. Zij begreep wat ik nodig had, een goede buttkick van de buttkick-coach.

Jay Konstantin Argyriadis

Mensgerichte casemanager / hoopverlener / gids

Ik ervaar Bernadette als positief confronterend, helder, direct en doelgericht. Ze geeft creatieve oefeningen, feedback en praktische tips, waar je direct wat mee kan. Dank voor deze inspirerende workshop!

Aurélia Oldenhuis (via Linkedln)

✺ Het onzichtbare, zichtbaar maken.. Het onbenoembare, benoemen... Om het hart te openen ✺

Bernadette heb ik als docent bij mijn opleiding Klantmanager SZ bij Capabel hogeschool leren kennen  Ik heb haar colleges als zeer prettig ervaren. Bernadette doceert op een positieve wijze en met humor. Ook is er ruimte voor eigen inbreng en discussie waardoor de colleges gevarieerd waren.

Chantal Mahtot (via LinkedIn)

Klantmanager Werk

Even voorproeven?

Wil jij alvast een voorproefje van wat je straks allemaal zelf gaat doen in de training Activerend coachen?
Neem een kijkje bij mijn blogs over werkvormen

×