Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

10 + 3 ondernemerslessen in mijn gratis E-boek

In 2021 bestond Aserto training & coaching maar liefst 30 jaar!  In al die jaren heb ik vele ups en downs gekend, zowel zakelijk als prive.

Daar heb ik toen 10 blogs over geschreven, gemiddeld eentje per 3 jaar vrouwelijk ondernemerschap. In die blogs vertel ik het verhaal van de start, de opkomst en de (bijna) ondergang van mijn bedrijf. De blogs kun je hier lezen.

Ieder blog sluit ik af met een ondernemersles die ik in dit e-book heb gebundeld. En ik heb er speciaal voor jou nog drie extra tips aan toegevoegd. Doe je voordeel met deze ondernemerslessen en uiteraard ben ik benieuwd wat je ervan vindt. Als je er vragen over hebt, laat me dat dan gerust weten via mailen naar bernadette@aserto.nl