Aserto - Voor training en coaching! Bel gelijk 06 430 55 434 bernadette@aserto.nl

1 op 1 ‘Coaching On Demand’

Bij  1 op 1 ‘Coaching on Demand’ ben ik ‘op afroep’ voor jou beschikbaar om stappen te zetten. Dat kan voor van alles zijn. Van gesprekken over je werkdruk, tot het meelezen van een belangrijke mail of feedback ontvangen over je website en het samen voorbereiden van een belangrijk gesprek. Je kunt je hart bij mij luchten en ik geef je feedback en concrete tips. Hierbij put ik uit 35 jaar werkervaring en volop (bij)scholing.

 

Wat levert deze coaching jou op?

Soms is het heel prettig om met iemand te praten die geen eigen agenda of belangen heeft. Ik ben er voor jou en voor niemand anders in jouw omgeving. Beschikbaar voor jou als je me nodig hebt. En heb je me niet (meer) nodig? Prima toch! Dan gaat het vast heel goed met jou, des te beter!

Hoe?

‘Coaching on Demand’ van Aserto Training heeft vele vormen. We kunnen live afspreken of via Zoom. We kunnen telefoneren, appen of mailen. Soms is een persoonlijk, wat langer durend, gesprek prettig. En soms wil je snel feedback op een mail. Alles is hierbij mogelijk.

Prijs

Voor ‘Coaching on Demand’ houd ik mijn tijd bij en geef je een seintje als we een uur bereikt hebben. De prijs hiervoor is € 100,– per uur btw vrijgesteld.

Meld jezelf aan via bernadette@aserto.nl
Wil je liever nog even afstemmen of en wat ik voor je kan betekenen, kun je natuurlijk ook bellen via  06 430 55 434

 

In dit leuke filmpje zie je hoe een coach proces verloopt. Jij gaat lekker zelf aan de slag! En ik ondersteun je met een volle gereedschapskist. Zin om te starten met jouw doelen? Laat het me weten!

×